Vanaf nu vrije training voor alle leden

Nog beter nieuws: we kunnen vanaf nu open voor vrije training voor alle leden! We voldoen aan de protocollen en richtlijnen. Ook onze leden moeten aan voorschriften voldoen, lees deze tekst daarom zorgvuldig door. Vooraf...

Nog beter nieuws: we kunnen vanaf nu open voor vrije training voor alle leden! We voldoen aan de protocollen en richtlijnen. Ook onze leden moeten aan voorschriften voldoen, lees deze tekst daarom zorgvuldig door.

Vooraf aanmelden
In verband met de richtlijnen is het aantal trainingsplaatsen beperkter dan gebruikelijk. Uitsluitend leden kunnen zich inschrijven voor vrije training. Dagpassen worden niet uitgegeven. Je bent verplicht om je vooraf aan te melden via ons online inschrijfformulier. Bij aanmelding ga je er automatisch mee akkoord dat je naam op onze website gepubliceerd wordt. Bij teveel aanmeldingen, zullen we helaas ook rijders moeten teleurstellen. We proberen dit zo eerlijk mogelijk te doen en houden daarom schema’s bij.

  • Aanmelden voor trainen op woensdags kan t/m dinsdags 12.00 uur.
  • Aanmelden voor trainen op zaterdags kan t/m vrijdags 12.00 uur.

Per rijder mag er 1 begeleider meekomen.

Aangemeld en dan?
De avond voor de training wordt er een lijst met namen op onze website gepubliceerd. Staat je naam er niet bij? Dan kun je helaas niet komen trainen. We houden een schema bij van wie, wanneer komt trainen en proberen daarin zoveel mogelijk rekening te houden met een ieder.

Heb je je aangemeld, maar je bent niet komen trainen? Dan kom je onderaan de lijst te staan en gaat jouw beurt de volgende keer naar een ander.

Instructies trainingsdag

  • Bij aankomst op ons terrein, heb je de KNMV-app met jouw licentie paraat en deze toon je achter het raam van de auto
  • Je krijgt een parkeerplek door één van onze vrijwilligers toegewezen
  • Je traint in jouw leeftijdsgroep. Op basis van de aanmeldingen, delen wij de groepen in. De indeling van de groepen wordt op onze website gepubliceerd
  • Tijdens jouw training mag jouw begeleider op het publiekgedeelte komen. Op 1,5 meter afstand van andere begeleiders
  • Buiten jouw training om, verblijven jij en jouw begeleider op je eerder toegewezen parkeerplaats op het rennerskwartier
  • Het parkeerterrein dient 30 minuten na afloop van de laatste training leeg te zijn. We vragen je dan ook nadrukkelijk om na afloop direct naar huis te gaan
  • In navolging van de richtlijnen en protocollen, blijven de kantine en de toiletten gesloten

Wees je bewust van het feit dat onze vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor jou. We willen je dan ook vragen hen met respect te behandelen. Heb je op- of aanmerkingen, dan kun je dat delen via info@flyinboetoe.nl Mocht blijken dat het in de praktijk anders bevalt dan vooraf bedacht, dan behouden wij ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen of alsnog over te gaan tot sluiting.

In de tijd dat we gesloten waren, is ons circuit grondig aangepakt. Leer ons circuit daarom eerst weer goed kennen. Neem geen onnodige risico’s. We willen de gezondheidszorg niet extra belasten.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen