VAN BOETOEDROOM TOT BOETOEDRÔME

Minirokjes, wijde broekspijpen, flowerpower, The Cats, BZN en Bee Gees. Even terug naar toen. Naar het jaar 1973 en daarvoor. Met de trekker en wagen volgeladen met brommers en motoren naar grasbaanraces. Baan uitzetten, stropakken om de baan en racen maar. Je kon toen zelfs met klompen en sigaar in de mond racen.

3 moterorgekken hadden een droom

De inmiddels bekende Boetoevrienden Harry de Wolff, Jan Agema en Jetze Valkema, kwamen in 1973 al brainstormend op het idee een motorclub op te richten. De plannen werden concreter en ideeën kregen steeds meer vorm. En zo geschiedde: M.C. Flying Boetoe was een feit.

Van vriendenclub tot motersportorganisatie

De jaren die daarop volgden, waren jaren van groei, zowel in organisatie als in ledental. Inmiddels is M.C. Flying Boetoe uitgegroeid tot een grote motorsportorganisatie met ruim 350 actieve leden. De club beschikt over een eigen motorsportlocatie en een geweldig verenigingsgebouw voorzien van uitstekende faciliteiten.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen