Onze vereniging

M.C.Flying Boetoe is opgericht in 1973; gestaag zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste motorsportclubs in Nederland, met zo’n 350 leden.

M.C. Flying Boetoe

Onze club is actief in de motorcross en baansport. M.C. Flying Boetoe bezit en beheert een trainingsterrein aan de Polderboskdyk (nabij verkeersplein) in Joure. Er is een zandbaan aangelegd en een 1,5 km lang crosscircuit. Op deze moderne accommodatie worden zowel trainingen als wedstrijden georganiseerd, op regionaal en nationaal niveau.

Op ons terrein is veel aandacht voor veiligheid en milieu. Het onderhouden van de banen gebeurt met eigen middelen en materialen. Een volledig geautomatiseerde sproei-installatie zorgt ervoor dat de activiteiten ook onder droge weersomstandigheden doorgang kunnen vinden. Ook is er op ons terrein een eigen clubgebouw met een gezellige sfeer waar we elkaar regelmatig ontmoeten.

Bestuur

Het bestuur van M.C. Flying Boetoe bestaat uit 7 personen. Zij houden zich onder andere bezig met het bedenken, opstellen en vastleggen van inhoudelijk beleid. De uitvoering van het beleid wordt mede ondersteund door al onze vrijwilligers. Alle functies binnen onze club worden op vrijwillige onbetaalde basis ingevuld.

Lucille

Lucille Meester

Voorzitter
Rene

René Huisman

Vicevoorzitter
Profielfoto Site

Nynke Bouwhuis

Secretaris
Rindert

Rindert Taconis

Penningmeester
Glen Zwart Wit

Glen Koning

Bestuurslid
Irma Scaled

Irma Agricola

Secretaris
64852891 1460194360772150 7419660126732156928 N

Benny de Groot

Besuurslid

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen