Wij zoeken 3 vlaggenisten voor 8 juli

Op zaterdag 8 juli vindt de DMX Noord wedstrijd plaats op ons circuit aan de Polderboskdyk in Joure. Om het het evenement veilig te laten verlopen, zijn vlaggenisten nodig. De belangrijke taak van een vlaggenist...

Op zaterdag 8 juli vindt de DMX Noord wedstrijd plaats op ons circuit aan de Polderboskdyk in Joure. Om het het evenement veilig te laten verlopen, zijn vlaggenisten nodig. De belangrijke taak van een vlaggenist is het waarschuwen van rijders op het moment dat een gevaarlijke situatie dreigt te ontstaan. Zoals bijvoorbeeld wanneer een rijder is gevallen binnen een volgend gedeelte van het circuit en dat de rijders hier rekening mee moeten houden door snelheid te minderen en verre sprongen te vermijden.

Op dit moment kampen wij met onderbezetting. Om de wedstrijd door te laten gaan, is er versterking nodig in de vorm van 3 vlaggenisten. Dus ben jij een motorsportliefhebber en wil je de rijders graag veilig over het circuit laten gaan? Meld je dan aan via info@flyingboetoe.nl.

 

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen