Wijziging trainingsbijdrage 2019

Per 2019 is de trainingsbijdrage met 10 euro omhoog gegaan. Dit geldt voor zowel junioren als senioren. De tarieven voor 2019 zijn als volgt: M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,- Trainingspas t/m 15 jaar (junioren)...

Per 2019 is de trainingsbijdrage met 10 euro omhoog gegaan. Dit geldt voor zowel junioren als senioren.

De tarieven voor 2019 zijn als volgt:

M.C. Flying Boetoe lidmaatschap 10,-
Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) 60,-
Trainingspas 16 jaar en ouder 75,-

Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

Steunend lid (niet rijdend) 10,-
Rijdende leden t/m 15 jaar 70,-
Rijdende leden 16 jaar en ouder 85,-

Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op bankrekening NL06RABO0143940090  t.n.v. Flying Boetoe. Betaling graag voor 1 maart 2019.  Lidmaatschap opzeggen? Dan graag zo spoedig mogelijk even een mail sturen naar attew@ziggo.nl.

KNMV Basis Sportlicentie
De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je, tegen een zeer voordelig tarief, voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije trainingen, club en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV. Bij de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering, zo kun je dus op een verantwoorde manier je sport beoefenen.

Wat kost een KNMV Basis Sportlicentie?
Het tarief van de Basis Sportlicentie is met 5 euro verho0gd. Dit komt door de gestegen verzekeringspremie als gevolg van het toenemende aantal ongevallen en de daaruit volgende schade-uitkeringen. De prijs van een KNMV Basis Sportlicentie 2019 is € 65,-

Hoe schaf ik een KNMV Basis Sportlicentie aan?
Per 2019 stopt de KNMV met het standaard uitgeven van de plastic KNMV-ledenpas. Alle leden en sporters kunnen vanaf nu hun ledenpas of licentie downloaden vanuit de KNMV-app. Je hoeft dus NIET meer naar »mijnknmv.nl. Al je gebruikers- en lidmaatschapsinfo en services staan in de app.  Motorsporters kunnen dus nu de licentie via de nieuwe KNMV-app tonen.

Download en inloggen
Voor het downloaden van de app ga je voor iPhone naar de App Store en voor Android naar de Google Playstore. De app vind je door naar KNMV te zoeken. Een witte app met het schild van de KNMV wordt dan getoond.

Vragen?
Ledenadministrateur Atte van der Weg
tel.: 0513 – 414725 email: attew@ziggo.nl

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen