Tweede netwerkbijeenkomst een succes!

Om onze waardering naar onze sponsoren uit te spreken, organiseerde M.C. Flying Boetoe afgelopen zaterdag voor de tweede keer op rij een netwerkbijeenkomst. Zo'n veertig sponsoren (en introducees) maakten kennis met de motorsport en met...

Om onze waardering naar onze sponsoren uit te spreken, organiseerde M.C. Flying Boetoe afgelopen zaterdag voor de tweede keer op rij een netwerkbijeenkomst. Zo’n veertig sponsoren (en introducees) maakten kennis met de motorsport en met de bezigheden van onze vereniging. Na een introductieronde nam Jorrit Miedema van internetbureau Mediasoep het woord en deelde zijn kennis over innovatie binnen de technische wereld.
Om de motorsport daadwerkelijk te ervaren, konden de sponsoren zelf op de motor stappen en de zandbaan verkennen. Uiteraard onder toeziend oog van onze professionals. Maar liefst 20 sponsoren gingen de uitdaging aan! Tot slot heften we het glas met elkaar.

Klik hier voor de foto’s

M.C. Flying Boetoe organiseerde deze netwerkbijeenkomst voor de tweede keer en is zeer tevreden over de opkomst en het succes van de netwerkbijeenkomst.

Ook sponsor worden? Bekijk de mogelijkheden

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen