Tarief KNMV Basis Sportlicentie verhoogd

Ook in 2019 kunnen sporters op basis van de KNMV Basis Sportlicentie trainen op goedgekeurde circuits bij KNMV aangesloten clubs en deel nemen aan club- en districtswedstrijden. Het tarief van de Basis Sportlicentie wordt helaas...

Ook in 2019 kunnen sporters op basis van de KNMV Basis Sportlicentie trainen op goedgekeurde circuits bij KNMV aangesloten clubs en deel nemen aan club- en districtswedstrijden.

Het tarief van de Basis Sportlicentie wordt helaas wel 5 euro duurder. Dit komt door de gestegen verzekeringspremie als gevolg van het toenemende aantal ongevallen en de daaruit volgende schade-uitkeringen.
Daarnaast hebben wij de aanvraagprocedure voor zowel de Basis Sportlicentie als de Startlicentie sterk vereenvoudigd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Momenteel kun je zowel in het Nederlands als in het Engels een licentie aanvragen. De Duitse en Franse vertaling volgt op korte termijn.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen