Steun de club van 50

Wij introduceren met trots de “club van 50”, een unieke mogelijkheid voor fans en liefhebbers om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan en succes van de grasbaanraces in Joure. Voor een donatie van €50,- kun je lid worden van deze club en zo je steun betuigen.

Motorsportliefhebbers, zet de datum vast in jullie agenda! Op 25 mei komt de Nutsbaan in Joure opnieuw tot leven met het geraas van motoren tijdens de grasbaanraces. Dit jaar beloven we een spectaculair evenement met de comeback van de geliefde specials en zijspannen, een garantie voor een adrenalinegevulde dag.

De grasbaanraces in Joure staan bekend om hun spannende races, waarbij coureurs op hoge snelheid hun kunsten vertonen, tot groot vermaak van het publiek. Of je nu een fervent volger bent van de sport of nieuwsgierig bent naar de sensatie van motorsport, deze dag biedt vermaak voor iedereen.

We nodigen iedereen uit om samen te komen en de coureurs aan te moedigen terwijl zij strijden voor de overwinning. Het evenement belooft niet alleen een showcase van snelheid en behendigheid te zijn, maar ook een dag vol gezelligheid.

Daarnaast introduceren we met trots de “club van 50”, een unieke mogelijkheid voor fans en liefhebbers om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan en succes van dit fantastische evenement. Voor een donatie van €50,- kun je lid worden van deze club en zo je steun betuigen aan de grasbaanraces in Joure.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de grasbaanraces en een onvergetelijke dag te ervaren. Zien we jou op 25 mei op de Nutsbaan in Joure?

Contactinformatie Voor meer informatie over het evenement of de “club van 50”, kun je contact opnemen via info@flyingboetoe.nl.

Interesse in Sponsoring? Bedrijven die geïnteresseerd zijn in extra zichtbaarheid tijdens dit prachtige evenement, bieden we diverse sponsormogelijkheden. Indien je met een bedrijfslogo vermeld wilt worden of andere vormen van sponsoring wilt bespreken, vraag dan naar de mogelijkheden via info@flyingboetoe.nl. Wij bieden diverse pakketten die passen bij elk budget en doelstelling, en kijken ernaar uit om samen een succes van dit evenement te maken.

Wil je direct jouw steun betuigen door middel van een donatie? Vul dan onderstaand formulier in. Jouw bijdrage helpt ons om een onvergetelijk evenement neer te zetten.

We waarderen elke vorm van ondersteuning en danken je hartelijk voor je bijdrage aan de grasbaanraces in Joure. Samen maken we er een spectaculaire dag van vol snelheid, adrenaline, en plezier.

Club van 50

  • Hidden
  • € 0,00