Red Boetoe Knock Out

Zondag 9 oktober vindt de tweede Red Boetoe Knock Out plaats. Dé try-out voor Red Bull Knock out. Heb je lef en doorzettingsvermogen en een KNMV-licentie? Dan dagen wij jou uit om mee te doen!...

Zondag 9 oktober vindt de tweede Red Boetoe Knock Out plaats. Dé try-out voor Red Bull Knock out. Heb je lef en doorzettingsvermogen en een KNMV-licentie? Dan dagen wij jou uit om mee te doen!

Opgave
Wij vragen de 50 en 65cc, die niet bij de 85cc in willen rijden, zich op te geven op info@flyingboetoe.nl. Vijf opgaven is het minimum voor een wedstrijd. Overige klassen hoeven zich vooraf niet op te geven.Tijden en klassen (kan op wedstrijd dag afhankelijk van deelname aangepast worden)
11:30                Terrein open
12:00 – 12:45  Inschrijven in de kantine
13:00                50cc + 65cc kl. Wielen                                 15 min (bij voldoende aanmelding)
13:20                65cc + 85cc kl. en gr. Wielen                       30 min
14:00                Overige                                                            60 min
15.30                Prijsuitreiking
*Iedere klasse begint met een verkenningsronde, tijden onder voorbehoud

Inschrijfgeld:
0,25 cent per minuut (bij eerder uitvallen geen geld terug)

Hulp/pits:

Een pitstop is, behalve bij de 50cc/65cc kl. wielen, verplicht. Hulp in de pits is alleen bij de jeugdklassen toegestaan. In de pitsstraat is het verboden te rijden.

Start:
Er wordt gestart d.m.v. een “Le Mans” start. Er moet ongeveer 50m worden gelopen. De senioren hebben geen hulp, dus zorg dat je een motorsteun bij je hebt (je motor op de grond neerleggen mag ook, zolang er geen benzine uitloopt).

Circuit:
Het circuit kent een unieke lay-out, anders dan bij wedstrijden en trainingen!

Tijdwaarneming:
Er wordt gereden met transponders. Zonder transponder deelnemen is niet mogelijk (lenen van een andere klasse is natuurlijk toegestaan maar die moet door jezelf worden geregeld).

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen