Nieuwste bestuurslid stelt zich voor

Waar de ene afscheid neemt, komt er ruimte voor nieuwe mensen. Vandaag stelt ons nieuwste bestuurslid zich aan jullie voor… Velen herkennen hem vast al wel!

Even voorstellen! Mijn naam is Glen Koning, 27 jaar, woon met mijn vriendin Lisa in Scharsterbrug en ben werkzaam als engineer in de machinebouw. Op mijn 6e ben ik begonnen met crossen bij de jeugdtraining van de Flying Boetoe omdat ik veel met vriendjes aan het fietscrossen was en we vanuit Haskerhorne, waar mijn ouders wonen, de motoren soms goed konden horen. Na een opstapmiddag was ik verkocht en inmiddels ben ik al 21 jaar Boetoe!

Zelf ben ik bijna wekelijks in Joure op de crossbaan te vinden om te trainen voor de DMX Noord wedstrijden, maar ook vooral om veel plezier te maken! Nog leuker is om dit samen met Lisa te doen, die sinds een jaar zelf ook rijdt.

Toen ik de vraag kreeg wat ik er van zou vinden om een functie in het bestuur van onze motorclub te vervullen hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind het leuk en uitdagend om mee te denken en te werken aan de toekomst van de club.

Ik kijk erg uit naar de om met de leden, vrijwilligers en alle andere motorsportliefhebbers de motorsport te behartigen en mooie evenementen te mogen organiseren bij onze club!

Glen 1

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen