Nieuwjaarsreceptie: de highlights

Zaterdag 7 januari vond de nieuwjaarsreceptie van MC Flying Boetoe plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje blikten we terug op 2016. Zo werden, traditiegetrouw, de Nederlands kampioenen Johan Kuiken Wybe Valkema...

Zaterdag 7 januari vond de nieuwjaarsreceptie van MC Flying Boetoe plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje blikten we terug op 2016. Zo werden, traditiegetrouw, de Nederlands kampioenen Johan Kuiken Wybe Valkema en Mariëlle Kuiper gehuldigd. Tevens werd de Boetoe van het jaar gekozen. De eer ging dit keer naar onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Lorenzo Zuidgeest.

 

Daarnaast keken we met elkaar ook vooruit naar het jaar 2017. Het jaar waarin er weer diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals:

10 februari BaCo cursus
3 maart Ledenvergadering
4 maart Eerste werkdag
20 mei Grasbaanraces
8 juli DMX
2 september VTBM (onder voorbehoud)
8 oktober Red Boetoe Knock Out

Ook willen we dit jaar nog een sponsormiddag organiseren, een clubzandbaanrace organiseren, een toertocht en natuurlijk de feestavond voor vrijwilligers.

Voorzitter Bernardus Holtrop kondigde tevens aan dat we als club een AED aanschaffen. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich te zijner tijd aanmelden voor een AED-cursus.
Verder kon Bernardus melden dat we op zoek zijn naar een nieuwe schoonmaakploeg. De huidige ploeg dames heeft zich jarenlang belangeloos ingezet en heeft aangegeven graag het stokje te willen overdragen. Aan alle leden wordt gevraagd over een oplossing na te denken.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen