Nieuwe datum DMX bekend

Helaas kon de DMX van afgelopen 16 april geen doorgang vinden in verband met de conditie van de baan. Inmiddels is er een vervangende datum. Op zaterdag 23 juli opent M.C. Flying Boetoe het terrein...

Helaas kon de DMX van afgelopen 16 april geen doorgang vinden in verband met de conditie van de baan. Inmiddels is er een vervangende datum. Op zaterdag 23 juli opent M.C. Flying Boetoe het terrein voor de DMX. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden. Inschrijven is op 23 juli vanaf 07.30 uur (overnachting is niet mogelijk).

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt in alle klassen € 20. Pinnen? Ja graag!

Inschrijving:
Bij de inschrijving moet een KNMV Basis Sportlicentie getoond worden waarop in ieder geval de discipline “Motocross” staat vermeld. Kan er geen KNMV Basis Sportlicentie worden getoond, of ontbreekt de discipline “Motocross”, dan kan je niet deelnemen aan de wedstrijd. Aanvragen op de wedstrijddag is niet mogelijk.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen