MXoN Academy bij M.C. Flying Boetoe

Trainen naast de motor is net zo belangrijk als op de motor. Een ijzersterke conditie, kracht, controle en voeding zijn onontbeerlijke onderdelen van de training van een top motocrosser. Daarom is er binnen LIVE LIKE...

Trainen naast de motor is net zo belangrijk als op de motor. Een ijzersterke conditie, kracht, controle en voeding zijn onontbeerlijke onderdelen van de training van een top motocrosser. Daarom is er binnen LIVE LIKE A PRO een trainingsprogramma opgezet dat in gaat op de onderwerpen: voeding, conditie, communicatie met jeugdige crosser en krachttraining. Dit programma wordt op 7 september aangeboden bij M.C. Flying Boetoe aan een geselecteerd gezelschap (onze huidige jeugdige crossers en hun ouders). Ons circuit is in verband met deze training een half uur later dan gebruikelijk geopend voor vrije training. Dus vanaf 14.00 uur ipv 13.30 uur.

MXoN Academy heeft verband met de wens van de MXGP Academy en de KNMV voor het bekender maken van de regionale trainingscentra (RTC’s) en het meegeven van kennis betreffende gezonde leefstijl en motorcross training aan jeugdige crossers en hun ouders.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen