MX Junior start 10 april weer

MX Junior start weer op woensdag 10 april (als het weer het toelaat). De training is voor jonge rijders t/m 12 jaar die al in het bezit van een motor zijn. Inschrijven kan deze middag...

MX Junior start weer op woensdag 10 april (als het weer het toelaat). De training is voor jonge rijders t/m 12 jaar die al in het bezit van een motor zijn.
Inschrijven kan deze middag vanaf 15.00 uur in de kantine. Graag contante betaling van de jeugdbijdrage van € 20,-  bij Lucille of Greet. Voordat je kunt beginnen, moet je je licentie tonen en kun je eventueel je lidmaatschap  van € 10,- regelen, mocht je nog geen lid zijn. Ook kun je ter plekke een juniorpas aanschaffen voor diegene die ook op woensdagavond en/of zaterdagmiddag vrij wil trainen en dit nog niet geregeld heeft.
De tijden van de trainingen zijn elke week van 15.15 uur t/m 16.45 uur ! Met uiteraard tussendoor een kleine pauze voor het nuttigen van een glaasje limonade en/ of een bakje koffie/thee.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen