Maatregelen ivm corona

Ook M.C. Flying Boetoe heeft maatregelen moeten treffen vanwege de door de overheid opgelegde maatregelen. Zo gaan alle motorsportevenementen in Nederland op de KNMV-kalender tot 1 juni niet door en mogen clubs tot en met...

Ook M.C. Flying Boetoe heeft maatregelen moeten treffen vanwege de door de overheid opgelegde maatregelen. Zo gaan alle motorsportevenementen in Nederland op de KNMV-kalender tot 1 juni niet door en mogen clubs tot en met 28 april niet open voor vrije trainingen.

Dat betekent voor M.C. Flying Boetoe het volgende:
–       18 april – VTBM Grasbaanraces – AFGELAST
–       23 mei – 50e Grasbaanraces Joure – AFGELAST – Wordt naar alle waarschijnlijkheid verplaatst naar 2021
–       Tot en met 28 april: alle trainingen en bijeenkomsten – AFGELAST – Wij volgen nauwlettend de adviezen van de overheid en het RIVM.

Dringend verzoek aan een ieder: ga niet zomaar ergens trainen! Niet alleen vanwege maatschappelijke belangen (vergunningen e.d.), maar vooral vanwege de zorg die nu zo hard nodig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje en we hebben de mensen in de zorg juist keihard nodig om Corona het hoofd te bieden.

#stayhome #flattenthecruve #besave

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen