Lucille Meester nieuwe voorzitter

Na 2 jaar pandemie en de daarbij behorende maatregelen, was vrijdag 25 maart het moment eindelijk daar voor de ledenvergadering. Het is nog vóór achten als de eerste leden al binnenkomen. Zij worden verwelkomd met...

Na 2 jaar pandemie en de daarbij behorende maatregelen, was vrijdag 25 maart het moment eindelijk daar voor de ledenvergadering. Het is nog vóór achten als de eerste leden al binnenkomen. Zij worden verwelkomd met koffie/thee en gebak. Om stipt 20.33 uur opent interim voorzitter René Huisman de vergadering. Het jaar 2020 en 2021 wordt uitvoerig besproken, de financiën worden toegelicht en tot slot worden de plannen voor 2022 besproken.

Maar bovenal heeft het bestuur een nieuwe voorzitter mogen verwelkomen. Lucille Meester is tijdens de ledenvergadering benoemd tot voorzitter van M.C. Flying Boetoe. Lucille is geen onbekende van de vereniging. Als jeugdtrainster en vrijwilliger is zij al jaren aan onze vereniging verbonden. We zijn erg blij dat de voorzittersfunctie na enkele jaren weer vervuld is.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen