Licentieaanvraag 2016

Hierbij informeren wij je graag over de nieuwe werkwijze omtrent de licentieaanvraag voor 2016. Vanaf heden is het niet meer mogelijk om een districtslicentie bij M.C. Flying Boetoe aan te vragen.

Hierbij informeren wij je graag over de nieuwe werkwijze omtrent de licentieaanvraag voor 2016. Vanaf heden is het niet meer mogelijk om een districtslicentie bij M.C. Flying Boetoe aan te vragen.

Dit kan uitsluitend via de site van de KNMV. Bovendien is de naam districtslicentie aangepast naar ‘KNMV Basis Sportlicentie’. Als je afgelopen jaar een districtslicentie hebt gehad, krijg je hier een mail over van de KNMV.

Wat verandert er:

  • De naam: Was districtslicentie, wordt KNMV Basis Sportlicentie.
  • De dekking: Was voor bijna alle takken van motorsport is nu apart (cross, baansport e.d.)
  • De bedragen: De bedragen bij blijvende invaliditeit en overlijden zijn aangepast
  • De prijs: Was € 75,- wordt € 60,- plus € 5,- per extra tak van motorsport

De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor motocross, baansport, trial, minibikes en brommerraces. De licentie voor clubwedstrijden is alleen geldig wanneer de juiste tak van motorsport op de licentie staat. Wil jij zowel in de motocross als in de grasbaan deelnemen aan clubwedstrijden dan dien je beide sporten aan te vragen. De kosten voor de tweede tak van sport is €5,–. Dus dan betaal je € 65,– totaal. Omdat ons circuit uit zowel een zandbaan als een crossbaan bestaat, raden wij je aan om voor beide takken een licentie aan te vragen.
Het is niet meer mogelijk om bij M.C. Flying Boetoe voorafgaand aan de trainingen een licentie aan te vragen en dezelfde dag nog te komen trainen. Vraag de KNMV Basis Sportlicentie dus tijdig aan. De KNMV verwacht dat dit maximaal een week in beslag neemt. Neem het risico van een teleurstelling niet.

Daarnaast kan M.C. Flying Boetoe 10 euro van de KNMV ontvangen per aangevraagde licentie. Deze bijdrage besteden wij o.a. aan het circuit. Wanneer jij onze club de €10,– gunt, klik je M.C. Flying Boetoe aan bij stap 3 in het aanvraagformulier.

KNMV Basis sportlicentie aanvragen of extra informatie? Ga naar:
aanvraagmodule op KNMV website;
handleiding hoe KNMV Basis Sportlicentie kan worden aangevraagd.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen