Laatste jeugdtraining seizoen 2023

De baan was dan misschien te nat om te rijden, maar de trainers hadden een prachtige middag voorbereid voor de jongste coureurs van onze club.

Afgelopen woensdag was het alweer de laatste keer van de jeugdtraining 2023. Na de vele regenval was de baan in een erg natte staat en werd er gekozen voor een alternatief programma. In dit programma kwamen conditie, sleutel vaardigheid en model staan aan bod. Een erg leuk programma om ons fantastische seizoen af te sluiten met de deelnemers van het afgelopen seizoen.
Na afloop hebben we gezamenlijk genoten van een patatje en snackje in de kantine van de club. Om vervolgens met elkaar op de foto te gaan. Niet alle deelnemers van dit seizoen konden er bij zijn maar wederom een geweldige opkomst. Nieuwsgierig naar de foto’s? Deze zijn gepost op de Facebook-pagina van @Rebel photography, die wij bedanken voor deze mogelijkheid.


Van sommigen gaan we misschien afscheid nemen, overstap van school en inhoud van de motor laten het dan niet meer toe. We zien iedereen graag volgend jaar weer terug en maken er dan weer een mooi cross seizoen van.

Namens de trainers van MC Flying Boetoe bedankt!!

Sanne, Eise, Rolf, Ronald en Jilles.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen