24 augustus- Jeugd opstapmiddag

Heb je (nog) geen motor maar wil je heel graag weten of motorsport iets voor je is? Voor jeugd van 5 t/m 12 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag...

Heb je (nog) geen motor maar wil je heel graag weten of motorsport iets voor je is? Voor jeugd van 5 t/m 12 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag op woensdag 24 augustus. Je bent van harte welkom vanaf 13.00 uur – 15.00 uur. De middag is geheel kosteloos. We hebben ruimte voor 12 deelnemers.
Houd wel rekening met je kleding. Verplicht aan te hebben deze middag is een spijkerbroek, laarzen of stevige schoenen (GEEN gympies), stevige jas en handschoenen. Mocht je zelf een helm en/of crossbril hebben, neem deze dan mee. Uiteraard kun je ook een helm van ons lenen.
Opgave
Opgeven voor de opstapmiddag kan via info@flyingboetoe.nl. Deelname is pas zeker na een bevestiging van onze jeugdtrainer. In verband met de zomervakantie vragen we hiervoor geduld. Het kan ietsje langer duren, voor je een bevestiging ontvangt. Ben je na de opstapmiddag enthousiast geworden en wil je in het vervolg meedoen met de jeugdtraining? In de meeste gevallen is dat mogelijk. Uiteraard zijn er wel kosten aan verbonden. Meer informatie daarover ontvang je tijdens de opstapmiddag.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen