Jeugd opstapmiddag: maak kennis met de motorsport!

Voor alle jeugd t/m 14 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag op woensdag 19 april. Je bent van harte welkom vanaf 15.15 uur. De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur en is geheel kosteloos.

Heb je (nog) geen motor maar wil je heel graag weten of motorsport iets voor je is? Voor alle jeugd t/m 14 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag op woensdag 19 april. Je bent van harte welkom vanaf 15.15 uur. De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur en is geheel kosteloos.
Houd wel rekening met je kleding. Verplicht aan te hebben deze middag is een spijkerbroek, laarzen of stevige schoenen (GEEN gympies), stevige jas en handschoenen. Mocht je zelf een helm hebben, neem deze dan mee. Uiteraard kun je ook een helm van ons lenen.
Ben je na de opstapmiddag enthousiast geworden en wil je in het vervolg meedoen met de jeugdtraining? In de meeste gevallen is dat mogelijk. Uiteraard zijn er wel kosten aan verbonden. Meer informatie daarover ontvang je tijdens de opstapmiddag. Heb je nog vragen? Mail dan naar onze jeugdcoördinator Lucille Meester, via: sportmassagelucille@live.com

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen