Het is bijna zover: Red Boetoe Knock Out!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: dé try-out voor Red Bull Knock Out oftewel Red Boetoe Knock Out! Alle rijders met lef en doorzettingsvermogen verschijnen aan de start. We geven je...

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: dé try-out voor Red Bull Knock Out oftewel Red Boetoe Knock Out! Alle rijders met lef en doorzettingsvermogen verschijnen aan de start. We geven je graag nog even een update:

50 en 65 cc
Voor de 50 en 65cc, die niet bij de 85cc in willen rijden, hebben we voldoende opgaves voor de wedstrijd! Wil je meedoen in deze klasse maar heb je je nog niet opgegeven? Geen probleem. Je kunt alsnog meedoen!

Programma
11:30                Terrein open
12:00 – 12:45  Inschrijven in de kantine
13:00                50cc + 65cc kl. Wielen                                 15 min
13:20                65cc + 85cc kl. en gr. Wielen                       30 min
14:00                Overige                                                            60 min
*Iedere klasse begint met een verkenningsronde, tijden onder voorbehoud

Buggy’simg-20161004-wa0018
Naast stoere motorrijders, verschijnen dit keer ook heuse buggy’s aan de start in hun eigen klasse! Dat belooft spannend te worden.

Inschrijfgeld
0,25 cent per minuut (bij eerder uitvallen geen geld terug)

Hulp/pits

Een pitstop is, behalve bij de 50cc/65cc kl. wielen, verplicht. Hulp in de pits is alleen bij de jeugdklassen toegestaan. In de pitsstraat is het verboden te rijden.

Start
Er wordt gestart d.m.v. een “Le Mans” start. Er moet ongeveer 50m worden gelopen. De senioren hebben geen hulp, dus zorg dat je een motorsteun bij je hebt (je motor op de grond neerleggen mag ook, zolang er geen benzine uitloopt).

Circuit
Het circuit kent een unieke lay-out, anders dan bij wedstrijden en trainingen!

Tijdwaarneming
Er wordt gereden met transponders. Zonder transponder deelnemen is niet mogelijk (lenen van een andere klasse is natuurlijk toegestaan maar die moet door jezelf worden geregeld).

Prijsuitreiking
Naast de prijzen die MC Flying Boetoe geeft, ontvangt iedere eerste prijswinnaar een gave waardebon ter beschikking gesteld door Ultra Graphix !

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen