Informatie over DMX zondag 25 augustus

Zondag 25 augustus opent M.C. Flying Boetoe om 11.00 uur het terrein voor de DMX - part two. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden...

Zondag 25 augustus opent M.C. Flying Boetoe om 11.00 uur het terrein voor de DMX – part two. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden.

Aan de start verschijnen de klassen 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 125cc, Dames en Masters. De inschrijving is van 12.00 – 12.30 uur. De trainingen starten om 13.00 uur en aansluitend starten de wedstrijden.

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt in alle klassen € 20. Pinnen? Ja graag!

Deelname/deelnemers:

Deelname aan de DMX Noord-wedstrijden is uitsluitend voorbehouden aan rijders die alleen in het bezit zijn van een geldige KNMV Basis Sportlicentie of KNMV-Off Road licentie.
Houders van een door de KNMV en/of MON afgegeven startlicentie en/of in het buitenland afgegeven startlicentie, ongeacht de tak van motorsport, zijn van deelname uitgesloten. Dit geldt voor alle coureurs die in het betreffende kalender jaar een KNMV of MON start licentie hebben aangevraagd!

Transponders:

Iedere rijder die deel wil nemen aan een wedstrijd in de competitie DMX Noord-Noord dient in het bezit te zijn van een persoonlijke transponder.
De transponder dient van het type AMB MX zijn.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen