In de startblokken: we gaan OPEN!

Motor klaar? Starten maar! Het is weer zover. Zaterdag 19 maart gaan we weer open! KNMV-licentie Om te mogen trainen op ons circuit is een KNMV-licentie verplicht. Wil je met jouw licentie ook in een...

Motor klaar? Starten maar! Het is weer zover. Zaterdag 19 maart gaan we weer open!

KNMV-licentie
Om te mogen trainen op ons circuit is een KNMV-licentie verplicht. Wil je met jouw licentie ook in een andere tak van sport rijden, dan zal je ook voor deze sport een licentie aan moeten vragen. Voor het trainen op een crossbaan is dat de Basis Sportlicentie Motocross. Voor trainen op de zandbaan is dit Basis Sportlicentie Baansport. Let op: als je van beide circuits gebruik wilt maken, moet je beide licenties aanvragen. Voorafgaand aan de training moet je je licentie kunnen tonen. Zorg ervoor dat je van te voren ingelogd bent in de KNMV-app. Sinds dit jaar heb je een (nieuw) account nodig op basis van je e-mailadres. Heb je deze nog niet aangemaakt of opnieuw geactiveerd? Een volledige uitleg over hoe je dat doet vind je hier. Onze baanwachten controleren aan de poort. Heb je de juiste papieren niet bij je? Dan word je niet toegelaten.

Lidmaatschap en trainingspas
Naast een KNMV-licentie is lidmaatschap of een dagpas verplicht. Als lid kun je tegen een voordelig tarief het hele seizoen trainen. De trainingspas kan alleen in combinatie met een lidmaatschap worden verkregen.

Dagpas
Ben je geen lid maar wil je wel (eenmalig) gebruik maken van onze faciliteiten, dan heb je een dagpas nodig. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen. Voor een dagpas betaal je per persoon per keer 15 euro. Voor zijspannen geldt dit dus ook en schaf je twee dagpassen aan om te kunnen trainen. Een KNMV Basis Sportlicentie is daarbij altijd verplicht.

Rijden in het rennerskwartier
Rijden op een motor (in wat voor uitvoering dan ook) in het rennerskwartier is verboden. Dit kan namelijk levensgevaarlijke situaties opleveren. Hier controleren wij dan ook streng op. Overtreders worden direct gediskwalificeerd en verwijderd van het terrein.

Handhaving geluid
Om de overlast voor de omgeving  tot een minimum te beperken en om onze vergunning te behouden, moeten wij aan de eisen van de milieuvergunning voldoen.  M.C. Flying Boetoe gaat daarom bij trainingen en wedstrijden metingen verrichten en zal overtreders direct diskwalificeren. Overtreders zullen na de eerste meting per direct van de training of wedstrijd worden uitgesloten.

Laat het seizoen maar beginnen. Wij zijn klaar voor een nieuw sportseizoen.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen