Feestelijke Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 3 januari vond de nieuwjaarsreceptie van MC Flying Boetoe plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje blikten we terug op 2019. Zo werden alle Boetoeleden die kampioen zijn geworden, gehuldigd: Kampioen DMX...

Vrijdag 3 januari vond de nieuwjaarsreceptie van MC Flying Boetoe plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje blikten we terug op 2019. Zo werden alle Boetoeleden die kampioen zijn geworden, gehuldigd:

Kampioen DMX
Dames Romy Davids

Kampioen KNMV en VTBM
50cc en 65 cc Jarno Bosma

Kampioenen VTBM
Bromfiets Jelle de Haan
125 cc senioren en ST250cc Robin de Haan

Kampioen KNMV
85cc Jelmar Naessens
Cup ST 250 cc Bart Borg

Tevens werden de Boetoes van het jaar gekozen. De eer ging dit keer naar de ‘beregeningsploeg’. Het afgelopen jaar heeft deze ploeg zich met ziel en zaligheid ingezet om een compleet nieuwe beregeningsinstallatie aan te leggen. De aanleg van de installatie is succesvol verlopen!

Drive-in show Flash (Aise Bosma) wist met een vinylparty de sfeer er goed in te brengen. Het bleef dan ook nog lang gezellig in de Boetoedrôme!

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen