Gezellig vrijwilligersfeest

Even een korte terugblik op afgelopen zaterdagavond, wil je hier volgend jaar ook bij zijn? Meld je aan als vrijwilliger!

Afsluiting van een mooi seizoen!

Na een seizoen vol succes waarin talloze uren op ons prachtige terrein zijn doorgebracht, was het weer tijd om onze onmisbare vrijwilligers te bedanken voor hun grote bijdrage aan dit succes. Afgelopen zaterdag werd er in de kantine een feestelijke bijeenkomst georganiseerd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun onschatbare inzet.

Gedurende het seizoen hebben de vrijwilligers van de Flying Boetoe hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle activiteiten soepel verliepen zodat rijders van jong tot oud een geweldige ervaring hadden op ons terrein. Of het nu ging om het onderhoud van de baan, het beheer van de kantine en baan of het organiseren van evenementen, de vrijwilligers hebben zich met volle toewijding ingezet.

Als blijk van waardering werd er het een en ander genuttigd in combinatie met een heerlijk verzorgde barbecue. Het was een gezellige gelegenheid waarin de vrijwilligers met elkaar konden ontspannen en genieten van het resultaat van hun harde werk. Daarnaast ontving elke vrijwilliger een prachtig jubileumshirt als symbolisch geschenk ter herinnering aan dit succesvolle seizoen.

De Flying Boetoe is enorm trots op de inzet en toewijding van haar vrijwilligers. Hun bijdrage is onmisbaar en maakt het mogelijk om onze organisatie draaiende te houden en een geweldige ervaring te bieden aan alle betrokkenen.

Als organisatie willen we via dit nieuwsbericht nogmaals onze oprechte dank uitspreken aan alle vrijwilligers. Zonder jullie zou dit succes niet mogelijk zijn geweest. We kijken uit naar het volgende seizoen en zijn enorm dankbaar dat we kunnen bouwen op jullie toewijding en enthousiasme.

Lees je nu dit bericht en wil je je ook graag inzetten voor onze club, meld je aan als vrijwilliger! Zowel in de kantine, op de baan als baco, bij de verschillende evenementen we kunnen jou hulp goed gebruiken! Vele handen maken licht werk.

Ben je vrijwilliger, en heb je het feest gemist maar wil je wel een prachtig shirt? Stuur even een mail naar info@flyingboetoe.nl dan zorgen we dat deze alsnog bij jou terecht komt.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen