Geef je op voor de motortoertocht

Ben je in het bezit van een wegmotor, motorrijbewijs en wil je met een leuke club motorrijders op pad? Geef je dan op voor de motortoertocht, georganiseerd door MC Flying Boetoe. Op 9 oktober vindt...

Ben je in het bezit van een wegmotor, motorrijbewijs en wil je met een leuke club motorrijders op pad? Geef je dan op voor de motortoertocht, georganiseerd door MC Flying Boetoe. Op 9 oktober vindt de toertocht plaats. Deelname staat open voor leden en helpers van M.C. Flying Boetoe. Ter plekke lid worden kan natuurlijk altijd!  Geen motor, wel meedoen? Zoek een plaatsje als duo-passagier. 
 
Programma 
Op 9 oktober verzamelen we om 10.00 uur  met een volle tank- bij de Polderboskdyk 37 te Joure. De route wordt dan bekend gemaakt. 
10.30 uur Start toertocht 
12.30 uur Lunchpauze (en mogelijkheid om te tanken) 
15.30 uur Terugkomst in Joure (totale afstand: 180 km) 
16.00 uur BBQ 
 
Kosten 
Voor deze rit vragen we een bijdrage van 15 euro per persoon. Dat geldt ook voor duo-passagiers (op 9 oktober contant betalen of pinnen). De BBQ bedraagt € 15,– p.p. en het drinken voor de kleine man c.q. vrouw € 5,– p.p. en de grote man en vrouw € 10,– p.p. 
 
Opgeven voor de toertocht doe je via j.agema@flyingboetoe.nl. 
 
Doe je niet mee aan de motortoertocht maar wil je wel meedoen aan de BBQ? Geef dan even een seintje via j.agema@flyingboetoe.nl. 
 
NB: De vereniging kan niet aansprakelijk gesteld worden. Iedereen rijdt op eigen risico. 

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen