Geef je op voor de BaCo cursus

Het motorsportseizoen 2020 staat voor de deur. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal er een BaCo cursus worden gegeven, speciaal voor de vrijwilligers van onze club. Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op...

Het motorsportseizoen 2020 staat voor de deur. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal er een BaCo cursus worden gegeven, speciaal voor de vrijwilligers van onze club. Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op ons circuit. Deze vrijwilligersfunctie wordt nog wel eens onderschat: de baancommissaris moet veel in zijn/haar mars hebben en adequaat reageren bij ongevalssituaties. Juist daarom is het hebben van gecertificeerde baancommissarissen binnen onze club een must. We bieden jou daarom graag een (gratis) cursus aan en wel op vrijdag 17 januari om 20:00 uur in de Boetoedrome in Joure.

Wat houdt de cursus in?
In de basis is het een cursus voor vlaggenisten, maar veel heeft te maken met afhandeling van situaties en signalen.

Voor wie?
Alle vlaggenisten, helpers, ouders en rijders. Een deel van de cursus gaat ook over algemene veiligheid wat niet alleen van toepassing is voor de vlaggenisten.

Waarom?
Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op ons circuit. Deze vrijwilligersfunctie wordt nog wel eens onderschat: de baancommissaris moet veel in zijn/haar mars hebben en adequaat reageren bij ongevalssituaties.

Opgave
Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Om de registratie hiervan bij te houden heeft de KNMV jouw gegevens nodig. Opgeven gaat via de volgende link: https://opleidingen.knmv.nl/Default.aspx?pageId=150&courseid=802356

Heb je een licentie of ben je lid van de KNMV? Vul dan jouw relatienummer in (staat op licentie)

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen