Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

M.C. Flying Boetoe is dringend op zoek naar een aantal vrijwilligers voor cruciale functies. Dit om het serviceniveau van de afgelopen jaren voort te kunnen zetten en te verbeteren. Daarom zoeken wij: Barkeeper woensdag/zaterdag (M/V)...

M.C. Flying Boetoe is dringend op zoek naar een aantal vrijwilligers voor cruciale functies. Dit om het serviceniveau van de afgelopen jaren voort te kunnen zetten en te verbeteren. Daarom zoeken wij:

Barkeeper woensdag/zaterdag (M/V) – minimum leeftijd 18 jaar
– De bezoekers voorzien van een drankje en een balletje
– Op woensdag van 17:00 tot 21:30 uur of zaterdag van 15:00 tot 18:30 uur
– Maximaal 5 keer per jaar

BaCo woensdag (M/V)
– 
Controle licenties, dagpassen verkopen, veiligheid trainingen waarborgen
– Woensdag van 17:00 tot 20:00 uur
– Maximaal 5 keer per jaar

BaCo zaterdag (M/V)
– 
Controle licenties, dagpassen verkopen, veiligheid trainingen waarborgen
– Zaterdag van 13:00 tot 17:30 uur
– Maximaal 5 keer per jaar

Join our team!
Er zijn verschillende redenen waarom iemand vrijwilliger bij onze club is. Maar allemaal hebben we één ding gemeen: ons hart ligt bij de motorsport. En hoe mooi is het dat we daarin gebruik kunnen maken van een ieders expertise. Wil jij ook aansluiten bij onze club als vrijwilliger? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via info@flyingboetoe.nl of kom eens een kijkje nemen en sfeer proeven!

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen