DMX wedstrijd afgelast. Huldiging gaat door

We waren er al bang voor na de regen van de laatste dagen en de weersvoorspelling voor de nabije toekomst. De conditie van de baan laat het niet toe om er een DMX wedstrijd op te rijden.

 

We waren er al bang voor na de regen van de laatste dagen en de weersvoorspelling voor de nabije toekomst. De conditie van de baan laat het niet toe om er een DMX wedstrijd op te rijden. Dus gaat deze laatste DMX van 1 oktober op de kalender voor seizoen 2022 niet door.

Dit betekent ook dat de kampioenen nu in alle klassen, met uitzondering van de 50cc, bekend zijn. Zoals al eerder gemeld gaat de huldiging ‘s avonds in de Boetoedrôme wel gewoon door. De top 5 van de 65cc t/m 500cc inclusief Dames en Masters worden gehuldigd. Dus we rekenen er op dat die er allemaal zijn. Maar dat niet alleen, het is de bedoeling dat we er op zaterdagavond 1 oktober een leuk feestje van maken. Iedereen is welkom, natuurlijk verwachten we de top vijf coureurs, want die worden gehuldigd. Maar ook alle andere coureurs (alle, dus ook die van 50cc), alle begeleiders, vrijwilligers en alle belangstellenden worden van harte uitgenodigd. Er is live muziek, een hapje en een drankje. Het eerste rondje is van ons, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Het is de bedoeling dat we om 19.00 uur beginnen.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen