Dagverzekering aanvragen: uitsluitend digitaal via KNMV

Wanneer je niet in het bezit bent van de juiste licentie voor een bepaalde tak van motorsport, kun je daar met een zogenaamde Dagverzekering toch aan deelnemen. Deze Dagverzekering kan uitsluitend via de KNMV digitaal worden aangevraagd en niet meer via MC FLying Boetoe.

Wanneer je niet in het bezit bent van de juiste licentie voor een bepaalde tak van motorsport, kun je daar met een zogenaamde Dagverzekering toch aan deelnemen. Deze Dagverzekering kan uitsluitend via de KNMV digitaal worden aangevraagd en niet meer via MC FLying Boetoe. Nog even goed om te weten is:

  • dat een Dagverzekering slechts geldig is voor één specifieke dag. Wanneer je bijvoorbeeld op zaterdag traint en op zondag een wedstrijd rijdt, dien je twee Dagverzekeringen aan te schaffen;
  • dat een Dagverzekering die is aangevraagd niet geretourneerd noch gecrediteerd kan worden;
  • dat het veelal veel voordeliger is om een licentie aan te schaffen wanneer je meer dan twee keer deelneemt aan een training of wedstrijd.

Vraag een dagpas aan

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen