Contributie 2018

De tarieven voor 2018 zijn als volgt: M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,- Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) € 50,- Trainingspas 16 jaar en ouder € 65,- Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie): Steunend...

De tarieven voor 2018 zijn als volgt:

M.C. Flying Boetoe lidmaatschap 10,-
Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) 50,-
Trainingspas 16 jaar en ouder 65,-

Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

Steunend lid (niet rijdend) 10,-
Rijdende leden t/m 15 jaar 60,-
Rijdende leden 16 jaar en ouder 75,-

Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op bankrekening NL06RABO0143940090  t.n.v. Flying Boetoe. Betaling graag voor 1 maart 2018. Lidmaatschap  opzeggen? Dan graag zo spoedig mogelijk even een mail sturen.


KNMV Basis Sportlicentie

De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je, tegen een zeer  voordelig tarief, voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije  trainingen, club en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV. Bij  de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen-  en  aansprakelijkheidsverzekering, zo kun je dus op een verantwoorde manier je  sport beoefenen.

Hoe schaf ik een KNMV Basis Sportlicentie aan?
De KNMV Basis Sportlicentie kun je digitaal aanvragen. Klik hier

Wat kost een KNMV Basis Sportlicentie?
De prijs van een KNMV Basis Sportlicentie 2018 is € 60,-

Let op:
De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor motocross, baansport, trial, minibikes en brommerraces. De licentie voor clubwedstrijden is alleen  geldig wanneer de juiste tak van motorsport op de licentie staat. Wil jij zowel  in de motocross als in de grasbaan deelnemen aan clubwedstrijden dan dien je  beide sporten aan te vragen. De kosten voor de tweede tak van sport is € 5,-. Dus dan betaal je € 65,-totaal.

M.C. Flying Boetoe kan € 10,- van de KNMV ontvangen per  aangevraagde licentie. Deze bijdrage besteden wij o.a. aan het circuit. Wanneer  jij onze club de € 10,- gunt, klik je M.C. Flying Boetoe aan bij stap 3 in het aanvraagformulier.
KNMV Basis sportlicentie aanvragen of extra informatie? Ga naar:

aanvraagmodule op KNMV  website;

handleiding

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen