Contributie 2016

Om gebruik te kunnen maken van ons trainingsterrein heb je naast een licentie ook een trainingspas nodig. Als lid kun je tegen een voordelig tarief het hele seizoen trainen. De trainingspas kan alleen in combinatie met een lidmaatschap worden verkregen.

Om gebruik te kunnen maken van ons trainingsterrein heb je naast een licentie ook een trainingspas nodig. Als lid kun je tegen een voordelig tarief het hele seizoen trainen. De trainingspas kan alleen in combinatie met een lidmaatschap worden verkregen.

De tarieven voor 2016 zijn als volgt:

M.C. Flying Boetoe lidmaatschap 10,-
Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) 50,-
Trainingspas 16 jaar en ouder 65,-

Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

Steunend lid (niet rijdend) 10,-
Rijdende leden t/m 15 jaar 60,-
Rijdende leden 16 jaar en ouder 75,-


KNMV Basis Sportlicentie

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om een districtslicentie bij M.C. Flying  Boetoe aan te vragen. Dit kan uitsluitend via de site van de KNMV. Bovendien is de naam districtslicentie aangepast naar ‘KNMV Basis Sportlicentie’.
De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor zowel de motocross als de baansport. Wil je meedoen aan wedstrijden? Dan is de licentie alleen geldig wanneer de juiste tak van motorsport op de licentie staat. Ben je niet in het bezit van de juiste licentie(s) dan kun je niet aan onze clubwedstrijden deelnemen.

 

Dus:

  • Wil je als baansporter meedoen aan wedstrijden, dan moet je een tweede tak van sport aanvragen bij de KNMV. De kosten voor de tweede tak van sport zijn €5,–. Dus dan betaal je € 65,– totaal.
  • Wil je als crosser meedoen aan wedstrijden, dan moet je een tweede tak van sport aanvragen bij de KNMV. De kosten voor de tweede tak van sport zijn €5,–. Dus dan  betaal je € 65,– totaal.
  • Wil je meedoen aan onze jeugdtraining zonder aan wedstrijden deel te nemen? De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor zowel de motocross als de baansport.

Heb je al een licentie aangevraagd zonder een tweede tak  van sport? Geen probleem. Voor vijf euro kun je je licentie door de KNMV laten uitbreiden. Daarnaast is het niet meer  mogelijk om bij M.C. Flying Boetoe voorafgaand aan de trainingen een licentie  aan te vragen en dezelfde dag nog te komen trainen. Vraag de KNMV Basis Sportlicentie dus tijdig aan. De KNMV verwacht dat dit maximaal een week in beslag neemt. Neem het risico van een teleurstelling niet. Daarnaast kan M.C. Flying Boetoe 10 euro van de KNMV ontvangen per aangevraagde licentie. Deze bijdrage besteden wij o.a. aan het circuit. Wanneer jij onze club de €10,– gunt, klik je M.C. Flying Boetoe aan bij stap 3 in het aanvraagformulier.

KNMV Basis sportlicentie aanvragen of extra informatie? Ga naar:

aanvraagmodule  op KNMV website;

handleiding  hoe KNMV Basis Sportlicentie kan worden aangevraagd

 

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen