Circuit woensdag 6 mei open voor vrije training jeugdleden

Goed nieuws! Woensdag 6 mei gaan wij open voor vrije training voor onze jeugdleden tot en met 18 jaar. We hebben er alles aan gedaan om aan de protocollen en richtlijnen te voldoen. Ook onze...

Goed nieuws! Woensdag 6 mei gaan wij open voor vrije training voor onze jeugdleden tot en met 18 jaar. We hebben er alles aan gedaan om aan de protocollen en richtlijnen te voldoen. Ook onze leden moeten aan voorschriften voldoen, lees dit bericht daarom zorgvuldig door.

Alleen open voor leden
Ons circuit is in deze situatie alleen toegankelijk voor leden tot en met 18 jaar. Dagpassen worden dus niet verstrekt. Lid worden kan hier

Vooraf aanmelden
In verband met de richtlijnen is het aantal trainingsplaatsen beperkter dan gebruikelijk. Daarom ben je verplicht om je vooraf aan te melden via inschrijvingfb@outlook.com Bij je aanmelding vermeld je de volgende gegevens:
Dag dat je wilt trainen (woensdag of zaterdag) dd-mm-jjjj
Naam rijder
Geboortedatum rijder
Rijnummer
Licentienummer
Naam begeleider

Aanmelden voor trainen op woensdags kan t/m dinsdags 12.00 uur.
Aanmelden voor trainen op zaterdags kan t/m vrijdags 12.00 uur.
Per rijder mag er 1 begeleider meekomen.

Aangemeld en dan?
De avond voor de training ontvang je een bevestigingsmail of je mag komen trainen (check je spambox voor de zekerheid ook). Heb je geen bevestigingsmail gehad? Dan kun je helaas niet komen trainen. We houden een schema bij van wie, wanneer komt trainen en proberen daarin zoveel mogelijk rekening te houden met een ieder.
Heb je een bevestigingsmail gekregen, maar je bent niet komen trainen? Dan kom je onderaan de lijst te staan en gaat jouw beurt de volgende keer naar een ander.

Licentie
De overheid heeft besloten dat de versoepeling van de coronamaatregelen alleen geldt voor rijders tot en met 18 jaar, woonachtig in Nederland. Of een rijder hieraan voldoet, kunnen wij zien aan de licentie in de KNMV-app. Van rijders vanaf 19 jaar is de licentie tijdelijk ongeldig gemaakt. Dit is duidelijk te zien aan de rode balk onderaan de licentie in de KNMV-app.

Instructies trainingsdag

  • Bij aankomst op ons terrein, heb je de KNMV-app met jouw licentie paraat en deze toon je achter het raam van de auto
  • Je krijgt een parkeerplek door één van onze vrijwilligers toegewezen
  • Je traint in jouw leeftijdsgroep. De indeling van de groepen staat in je bevestigingsmail
  • Tijdens jouw training mag jouw begeleider op het publiekgedeelte komen. Op 1,5 meter afstand van andere begeleiders
  • Buiten jouw training om, verblijven jij en jouw begeleider op je eerder toegewezen parkeerplaats op het rennerskwartier
  • Het parkeerterrein dient 30 minuten na afloop van de laatste training leeg te zijn. We vragen je dan ook nadrukkelijk om na afloop direct naar huis te gaan
  • In navolging van de richtlijnen en protocollen, blijven de kantine en de toiletten gesloten

Wees je bewust van het feit dat onze vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor jou. We willen je dan ook vragen hen met respect te behandelen. Heb je op- of aanmerkingen, dan kun je dat delen via inschrijvingfb@outlook.com Mocht blijken dat het in de praktijk anders bevalt dan vooraf bedacht, dan behouden wij ons het recht voor om alsnog over te gaan tot sluiting.

In de tijd dat we gesloten waren, is ons circuit grondig aangepakt. Leer ons circuit daarom eerst weer goed kennen. Neem geen onnodige risico’s. We willen de gezondheidszorg niet extra belasten.

Lees hier het KNMV protocol

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen