Bernardus Holtrop stopt als voorzitter MC Flying Boetoe

Bernardus Holtrop legt per 1 september zijn functie als voorzitter van M.C. Flying Boetoe neer. In verband met persoonlijke omstandigheden is Bernardus Holtrop, tot zijn spijt, genoodzaakt om zijn werkzaamheden voor onze vereniging te beëindigen....

Bernardus Holtrop legt per 1 september zijn functie als voorzitter van M.C. Flying Boetoe neer. In verband met persoonlijke omstandigheden is Bernardus Holtrop, tot zijn spijt, genoodzaakt om zijn werkzaamheden voor onze vereniging te beëindigen. Bernardus beëindigt daarmee een jarenlange bestuursperiode waarvan de afgelopen vijf jaar als voorzitter.

Bernardus heeft zich altijd met volle overtuiging ingezet als voorzitter en heeft daarmee veel voor onze club betekend. Onze waardering is dan ook groot!

Het aftreden betekent dat de functie van voorzitter vacant is geworden. Het bestuur zal dan ook op zoek gaan naar nieuwe kandidaten voor het voorzitterschap. Tot die tijd worden de taken waargenomen door vicevoorzitter René Huisman.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen