Bernardus Holtrop: Bedankt!

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag, nam voorzitter Bernardus Holtrop officieel afscheid van het bestuur van M.C. Flying Boetoe. Vicevoorzitter René Huisman sprak een Woord van dank uit: "Bernadus was de laatste jaren het boegbeeld...

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag, nam voorzitter Bernardus Holtrop officieel afscheid van het bestuur van M.C. Flying Boetoe. Vicevoorzitter René Huisman sprak een Woord van dank uit: “Bernadus was de laatste jaren het boegbeeld van onze vereniging. Hij heeft veel geregeld voor M.C. Flying Boetoe, met kennis van zaken. We hebben het als bestuur heel erg leuk gehad. We hopen dat je ons blijft ondersteunen.” Een luid applaus volgde met overhandiging van een typisch Boetoebeeld (een stuur) en een bos bloemen. Bernardus richt zich tot de zaal:
“Misschien moet ik ook wel M.C. Flying Boetoe bedanken dat ik voorzitter mocht zijn. Je beleeft van alles, je leert van alles. Ik laat het bestuur met een gerust hart achter.”

Het aftreden betekent dat de functie van voorzitter vacant is geworden. Het bestuur zal dan ook op zoek gaan naar nieuwe kandidaten voor het voorzitterschap. Tot die tijd worden de taken waargenomen door het voltallige bestuur.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen