Alle Boetoe BaCo’s zijn geslaagd!

Met een opkomst van 30 BaCo's was het afgelopen vrijdag volle bak bij M.C. Flying Boetoe. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben wij een KNMV BaCo-cursus georganiseerd, speciaal voor de vrijwilligers van onze club....

Met een opkomst van 30 BaCo’s was het afgelopen vrijdag volle bak bij M.C. Flying Boetoe. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben wij een KNMV BaCo-cursus georganiseerd, speciaal voor de vrijwilligers van onze club. Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op ons circuit. Deze vrijwilligersfunctie wordt nog wel eens onderschat: de baancommissaris moet veel in zijn/haar mars hebben en adequaat reageren bij ongevalssituaties. Juist daarom is het hebben van gecertificeerde baancommissarissen binnen onze club een must.
Na de cursus legden alle BaCo’s een examen af. Alle aanwezigen zijn geslaagd en de komende 3 jaar in bezit van de BaCo-licentie!

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen