Afscheid van het bestuur voor Jan (Bakje) Agema

Aan alle goede dingen komt een einde, en dat einde is nu na 51 jaar dan toch gekomen.

Jan heeft het bestuur van M.C Flying Boetoe verlaten. Hij heeft ons als jeugd lang genoeg laten zien hoe het moet, nu is het de taak aan ons om deze verder te vervullen. Want zo is het als je het Jan vraagt. Hij had nog wel door gewild, zijn club loslaten is een lastig ding. Al hoewel loslaten? Dat nooit, een stapje terug dat dan weer wel. De tijd wordt met gemak weer gevuld door zijn liefhebbende  vrouw Lammy, kinderen en de kleinkinderen die bij Pake willen komen spelen.

Jan kan uren vertellen over de oprichting en alle belevenissen van en over de club, ga hier vooral mee door Jan. Dit vinden wij mooi.

Jan staat wel bekend voor zijn schuine opmerkingen, bijzondere vragen en zijn liefde voor alles van het andere geslacht. Daarom heeft Jan een passend afscheidsfilmpje mogen ontvangen. Voor een ieder die niet bij de algemene ledenvergadering was, een zeer grote gemiste kans. Maar wellicht wil Jan deze nog wel even persoonlijk tentoonstellen.

Daarnaast heeft Jan zijn eigen voorpagina van de krant mogen ontvangen, voor een ieder die deze op het gemakje wil lezen onder het genot van een kop koffie of een pot bier, hij hangt in de kantine (de krant dan nou). Zaterdag 16 maart hebben we nog een gezellig afsluitend bestuursuitje gehad.

Dan rest ons verder niets, dan een diepe buiging te maken voor Jan voor al zijn inzet binnen het bestuur en hopen dat we nog vele jaren van jou bijzondere uitspraken mogen blijven genieten.

Hietie Hietie Hatta Hatta

Bestuur M.C Flying Boetoe

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen