Informatie over DMX zondag 7 juli

Aanstaande zondag opent M.C. Flying Boetoe om 11.00 uur het terrein voor de DMX – part one. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden.

Aan de start zullen de klassen 50 cc, 85 cc kleine wielen, 85 cc grote wielen, 250 cc en 500 cc. De inschrijving is van 12.00 – 12.30 uur. De trainingen starten om 13.00 uur en aansluitend starten de wedstrijden.

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt in alle klassen € 20. Pinnen? Ja graag!

Deelname/deelnemers:

Deelname aan de DMX Noord-wedstrijden is uitsluitend voorbehouden aan rijders die alleen in het bezit zijn van een geldige KNMV Basis Sportlicentie of KNMV-Off Road licentie.
Houders van een door de KNMV en/of MON afgegeven startlicentie en/of in het buitenland afgegeven startlicentie, ongeacht de tak van motorsport, zijn van deelname uitgesloten. Dit geldt voor alle coureurs die in het betreffende kalender jaar een KNMV of MON start licentie hebben aangevraagd!

Transponders:

Iedere rijder die deel wil nemen aan een wedstrijd in de competitie DMX Noord-Noord dient in het bezit te zijn van een persoonlijke transponder.
De transponder dient van het type AMB MX zijn.