Het nieuwe seizoen staat voor de deur

Toezeggen dat de baan open is aanstaande zaterdag (24 maart) kunnen we nog niet. Maar we gaan ons uiterste best doen om open te gaan. Houd de site in de gaten en zorg in ieder geval dat je de motor in de startblokken hebt staan en dat je je papieren bij de hand hebt.

Lidmaatschap en trainingspas
Om gebruik te kunnen maken van ons trainingsterrein heb je een licentie nodig. Daarnaast vragen wij om een trainingsbijdrage. Deze trainingsbijdrage is altijd in combinatie met een lidmaatschap. Ben je geen lid maar wil je wel (eenmalig) gebruik maken van onze faciliteiten, dan heb je een dagpas nodig. Voorafgaand aan de training/wedstrijd moet je je licentie kunnen tonen. Als je lid bent, dan wordt dat aan de poort gecontroleerd door de baanwachten. Heb je de juiste papieren niet bij je? Dan word je niet toegelaten.

Het verschuldigde bedrag voor het lidmaatschap en de trainingspas kun je overmaken op bankrekening NL06RABO0143940090 t.n.v. Flying Boetoe o.v.v. naam en geboortedatum. Rijdende jeugdleden betalen in totaal € 60,- en senioren € 75,-.

KNMV Basis Sportlicentie 
De licentie kun je uitsluitend via de KNMV aanvragen.
KNMV Basis Sportlicentie aanvragen

Rijden in het rennerskwartier
Rijden op een motor (in wat voor uitvoering dan ook) in het rennerskwartier verboden. Dit kan namelijk levensgevaarlijke situaties opleveren. Hier controleren wij dan ook streng op. Overtreders worden direct gediskwalificeerd en verwijderd van het terrein.

Handhaving geluid
Om de overlast voor de omgeving  tot een minimum te beperken en om onze vergunning te behouden, moeten wij aan de eisen van de milieuvergunning voldoen.  M.C. Flying Boetoe gaat daarom bij trainingen en wedstrijden metingen verrichten en zal overtreders direct diskwalificeren. Overtreders zullen na de eerste meting per direct van de training of wedstrijd worden uitgesloten.

Tot slot is RESPECT voor elkaar het allerbelangrijkste. Door een ieder met meer respect tegemoet te treden – rekening te houden met elkaar – kan de sport veiliger worden en een beter imago verkrijgen. Dit is van essentieel belang om een goede toekomst van de motorcross te garanderen.

LET OP: In verband met de aanleg van knooppunt Joure geldt er een omleiding via Bedrijventerrein De Ekers (volg de letter P)