6 oktober AFGELAST: Boetoe Rewind the season race

Vanwege de weersverwachtingen en de conditie van de baan hebben we moeten besluiten Boetoe Rewind the Season Race af te lassen. Het einde van het motorsportseizoen nadert. Hét moment om nog één keer te shinen...

Vanwege de weersverwachtingen en de conditie van de baan hebben we moeten besluiten Boetoe Rewind the Season Race af te lassen.

Het einde van het motorsportseizoen nadert. Hét moment om nog één keer te shinen op ons circuit. Op zondag 6 oktober organiseren we de Boetoe Rewind the Season Race! En Rewind nemen we dit keer wel heel letterlijk. De track wordt namelijk andersom gereden. Waar je normaal finished, start je nu. Ben je ‘too cool for school’ en in het bezit van een KNMV-licentie? Dan ben je ready to go!

Er wordt gestreden in verschillende klassen:
– Calimero’s (verkort circuit)
– Schookids (volledige circuit)
– Schoolboys (tot 18 jaar)
– Collegeguys (tot 25 jaar)
– Workingclass (tot 35 jaar)
– The most experienced guys (vanaf 35 jaar)

De allerkleinsten (Calimero’s), die niet over de grote baan willen, rijden een verkorte track.

Inschrijfgeld
Calimero’s: € 7,50
Schoolkids: € 10,-
Overige klassen: € 15,-

Transponder
In alle klassen wordt er met een transponder gereden, deze zijn niet te huur. Zonder transponder deelnemen is niet mogelijk (lenen van iemand uit een andere klasse is toegestaan).

Tijdschema (onder voorbehoud):
12:00 Terrein open
12:30 Inschrijving
12:50 Rijdersbespreking
13:00 Wedstrijden met vooraf een verkenningsronde
17:00 Huldiging

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen