20 april: start MX jeugdtraining

Woensdagmiddag 20 april om 15:15 gaat de jeugdtraining weer van start. Uiteraard hebben we er als trainersgroep weer veel zin in! Aanmelden Om ons goed voor te kunnen bereiden, vragen we je om je voor...

Woensdagmiddag 20 april om 15:15 gaat de jeugdtraining weer van start. Uiteraard hebben we er als trainersgroep weer veel zin in!

Aanmelden
Om ons goed voor te kunnen bereiden, vragen we je om je voor de eerste training even aan te melden via de trainersmail: jeugdtrainer@flyingboetoe.nl.

Vermeld in je mail:

 • Volledige naam
 • Motorinhoud
 • KNMV-licentie nummer
 • Niveau (groep 1, groep 2 of groep 3)

Zo kunnen we het aantal rijders en het niveau van de rijders inschatten. Bovendien is het voor ons op deze manier makkelijker bij te houden wie er mee traint en of deze deelnemer aan alle eisen, zoals op de website omschreven staat, voldoet.

3 niveaus
De jeugd delen we op 3 niveaus in:

 • Groep 1:
  Beginnende rijders (zijn nog niet instaat om zichzelf te redden met de motor en op de baan)
 • Groep 2:
  Ongeoefende rijders (zijn in staat om de baan rond te komen en redden zichzelf met de motor)
 • Groep 3:
  Geoefende rijders (deze rijders redden zichzelf op de baan en hebben enige wedstrijdervaring)

Aan de hand van de opgaves kijken we of we 3 groepen kunnen realiseren, Lukt dit niet, dan voegen we groep 2 en 3 samen. Deze samenstelling kan dus per week verschillen.

Eenmalige bijdrage
Heb je je (zoon of dochter) opgeven en de eenmalige betaling van €20,- voldaan, dan is opgeven voor de 2e training niet meer nodig en zien we je bij de poort.

We zien je graag op 20 april!

De jeugdtrainers van MC Flying Boetoe

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen