26 augustus – Beginners training

26 augustus 2023 om 16:00 17:30

Op zaterdag 26 augustus organiseren wij een spannende beginnerstraining voor onze leden. De training, onder leiding van ervaren instructeurs Sanne Lamerus en Jilles Bakker, zal deelnemers in staat stellen de basis van motorcross onder de knie te krijgen en hun vaardigheden te verbeteren.

Deze training is speciaal bedoeld voor rijders vanaf 85cc en biedt een unieke kans om hun motorcrossvaardigheden te ontwikkelen. Het parcours zal niet alleen gevarieerd zijn, maar ook de nodige uitdagingen bieden om deelnemers te helpen groeien in hun sport. Het is belangrijk op te merken dat de baan niet vlak zal zijn en inspanning zal vergen.

De training begint om 16:00 uur, er is ook de mogelijkheid tot vrij trainen voorafgaand aan de beginners training vanaf 13.30 uur. Het evenement begint met een briefing langs de baan, waarna de baan exclusief beschikbaar zal zijn voor deelnemers vanaf 16:20 uur.

Indien je graag wilt deelnemen, dien je een e-mail te sturen naar jeugdtrainer@flyingboetoe.nl. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 16 deelnemers. De kosten voor deelname bedragen €20,- per persoon, welke contant kunnen worden voldaan bij de trainers op de dag van het evenement.

Lr 6167

Gegevens

Datum:
26 augustus 2023
Tijd:
16:00 – 17:30
Kosten:
€20,

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen