2 september – Jubileum clubwedstrijd

2 september 2023 om 10:30 23:59

Zaterdag 2 September markeert een mijlpaal in de geschiedenis van Motorclub Flying Boetoe, aangezien wij ons gouden jubileum vieren. Met de hoop op stralend weer en veel enthousiasme, hebben wij een mooi programma samengesteld voor al onze gewaardeerde leden/vrijwilligers/sponsoren.

De festiviteiten zullen bestaan uit een dag vol actie en opwinding, met zowel zandbaan wedstrijden als cross wedstrijden. De zandbaan wedstrijden vinden plaats in de ochtenduren, terwijl de cross wedstrijden in de middag plaatsvinden. Deelname is uitsluitend voor leden en op voorwaarde dat zij in het bezit zijn van een geldige basissportlicentie van de KNMV, met als vermelde motorsporttak “baansport” en/of “motorcross”.

Deelname aan dit prachtige jubileumevenement is kosteloos, maar voorafgaande inschrijving is een vereiste. Aanmelden kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Let op; de inschrijving dient gedaan te worden vóór woensdag 30 Augustus, 22:00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

Grasbaan

  • Inschrijving: 9.00u – 9.45u
  • Training: 10.30u
  • Wedstrijd: Direct na de training

Cross

  • Inschrijving: 12.00u – 12.30u
  • Verkenningsronde: 13.00u
  • Wedstrijd: Direct na de verkenningsronde

Maar dat is nog niet alles! Na een dag vol sportieve hoogtepunten gaat het feest ’s avonds door, exclusief voor genodigden. We zullen samen de successen van de afgelopen 50 jaar vieren en streven naar een avond vol gezelligheid en herinneringen.

Voor eventuele vragen, aarzel niet om contact op te nemen via info@flyingboetoe.nl. We kijken er enorm naar uit om dit bijzondere jubileum samen met jullie te vieren en een onvergetelijke dag vol motorsport te beleven!

Flying Boetoe Logo 50jaar Final[7061]

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
10:30 – 23:59

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen