Trainen bij M.C. Flying Boetoe

Jonge liefhebbers, amateurs, veteranen of professionals: iedereen is, ongeacht leeftijd en ervaring, van harte welkom om bij M.C. Flying Boetoe te trainen. Om gebruik te kunnen maken van ons trainingsterrein heb je een licentie én een trainingspas nodig.

Een licentie moet je aanvragen bij...

de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Met de KNMV Basis Sportlicentie mag je een heel (kalender)jaar deelnemen aan vrije trainingen, club- en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV. Bovendien ben je dan verzekerd (persoonlijke ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering) zodat je op een verantwoorde manier je sport kunt beoefenen. De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor zowel de motorcross als de baansport.

  • Wil je als baansporter meedoen aan wedstrijden, dan moet je een tweede tak van sport aanvragen bij de KNMV. De kosten voor de tweede tak van sport zijn €5,--. Dus dan betaal je € 65,-- totaal.
  • Wil je als crosser meedoen aan wedstrijden, dan moet je een tweede tak van sport aanvragen bij de KNMV. De kosten voor de tweede tak van sport zijn €5,--. Dus dan betaal je € 65,-- totaal.
  • Wil je meedoen aan onze (jeugd)trainingen zonder aan wedstrijden deel te nemen? De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor zowel de motocross als de baansport.

Woon je niet in de buurt van Joure maar wil je eenmalig gebruik maken van ons trainingsterrein? Dan heb je een dagpas (let op: dit is géén daglicentie) nodig. Je wordt dan niet lid van onze club, maar je kunt wel op de aangegeven dagen en tijdstippen gebruik maken van ons trainingsterrein. Voor een dagpas betaal je per persoon per keer 15 euro. Voor zijspannen geldt dit dus ook en schaf je twee dagpassen aan om te kunnen trainen. Een KNMV Basis Sportlicentie is daarbij altijd verplicht.