Trainingstarieven

Om gebruik te kunnen maken van ons trainingsterrein heb je naast een licentie ook een trainingspas nodig. Als lid kun je tegen een voordelig tarief het hele seizoen trainen.

De trainingspas kan alleen in combinatie met een lidmaatschap worden verkregen. Ben je geen lid maar wil je wel (eenmalig) gebruik maken van onze faciliteiten, dan heb je een dagpas |(let op: dit is géén daglicentie) nodig.

De tarieven voor 2019 zijn als volgt:

M.C. Flying Boetoe lidmaatschap 10,-
Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) 60,-
Trainingspas 16 jaar en ouder 75,-

Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

Steunend lid (niet rijdend) 10,-
Rijdende leden t/m 15 jaar 70,-
Rijdende leden 16 jaar en ouder 85,-

KNMV Basis Sportlicentie
De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je, tegen een zeer voordelig tarief, voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije trainingen, club en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV. Bij de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering, zo kun je dus op een verantwoorde manier je sport beoefenen.

Wat kost een KNMV Basis Sportlicentie?
Het tarief van de Basis Sportlicentie is met 5 euro verho0gd. Dit komt door de gestegen verzekeringspremie als gevolg van het toenemende aantal ongevallen en de daaruit volgende schade-uitkeringen. De prijs van een KNMV Basis Sportlicentie 2019 is € 65,-

Hoe schaf ik een KNMV Basis Sportlicentie aan?
Per 2019 stopt de KNMV met het standaard uitgeven van de plastic KNMV-ledenpas. Alle leden en sporters kunnen vanaf nu hun ledenpas of licentie downloaden vanuit de KNMV-app. Je hoeft dus NIET meer naar »mijnknmv.nl. Al je gebruikers- en lidmaatschapsinfo en services staan in de app.  Motorsporters kunnen dus nu de licentie via de nieuwe KNMV-app tonen.

Download en inloggen
Voor het downloaden van de app ga je voor iPhone naar de App Store en voor Android naar de Google Playstore. De app vind je door naar KNMV te zoeken. Een witte app met het schild van de KNMV wordt dan getoond.

Let op:
De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor motocross, baansport, trial, minibikes en brommerraces. De licentie voor clubwedstrijden is alleen  geldig wanneer de juiste tak van motorsport op de licentie staat. Wil jij zowel  in de motocross als in de grasbaan deelnemen aan clubwedstrijden dan dien je  beide sporten aan te vragen. De kosten voor de tweede tak van sport is € 5,-. Dus dan betaal je € 70,-totaal.

Tarieven MX Junior training

Deelnemen aan de jeugdtrainingen kan op twee manieren:

1. Totaalpakket: trainen op woensdags en zaterdags en les op woensdagmiddag (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

  • M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,-
  • Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) € 60,-
  • Les van onze MX Junior trainers € 20,-  (graag bij de eerste training contant betalen bij de jeugdtrainster)

2. Basispakket: alleen les op woensdagmiddag (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

  • M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,-
  • Les van onze MX Junior trainers € 20,- (graag bij de eerste training contant betalen bij de jeugdtrainster)

BEN JIJ OP ZOEK NAAR SENSATIE?

word nu lid!