Trainingstarieven

Om gebruik te kunnen maken van ons trainingsterrein heb je naast een licentie ook een trainingspas nodig. Als lid kun je tegen een voordelig tarief het hele seizoen trainen.

De trainingspas kan alleen in combinatie met een lidmaatschap worden verkregen. Ben je geen lid maar wil je wel (eenmalig) gebruik maken van onze faciliteiten, dan heb je een dagpas (let op: dit is géén daglicentie) nodig. Voor een dagpas betaal je per persoon per keer 15 euro. Voor zijspannen geldt dus dat je twee dagpassen aanschaft om te kunnen trainen.

Jaarlijks wordt in februari de contributie- en trainingsbijdrage via automatische incasso afgeschreven. Ben je jeugdlid en heb je de leeftijd van seniorlid bereikt, dan wordt de bijdrage automatisch aangepast. Wil je liever geen automatische incasso, betaal dan via de website voor 31 januari.

Lidmaatschap opzeggen? Doe dat voor 31 januari via info@flyingboetoe.nl. Overige wijzigingen kun je ook doorgeven via info@flyingboetoe.nl.

Lidmaatschapsprijzen worden jaarlijks tijdens de ledenvergadering vastgesteld. Prijzen voor de trainingsbijdrage worden voor 31 december op de website gepubliceerd.

 

De tarieven voor 2021 zijn als volgt:

M.C. Flying Boetoe lidmaatschap 10,-
Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) 60,-
Trainingspas 16 jaar en ouder 75,-
Dagpas 15,-

Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

Steunend lid (niet rijdend) 10,-
Rijdende leden t/m 15 jaar 70,-
Rijdende leden 16 jaar en ouder 85,-

KNMV Basis Sportlicentie
De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je, tegen een zeer voordelig tarief, voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije trainingen, club en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV. Bij de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering, zo kun je dus op een verantwoorde manier je sport beoefenen.

Wat kost een KNMV Basis Sportlicentie?
De prijs van een KNMV Basis Sportlicentie 2021 is € 65,-

Hoe schaf ik een KNMV Basis Sportlicentie aan?
Je kunt je ledenpas of licentie downloaden vanuit de KNMV-app. Al je gebruikers- en lidmaatschapsinfo en services staan in de app.  Motorsporters kunnen dus nu de licentie via de nieuwe KNMV-app tonen.

Download en inloggen
Voor het downloaden van de app ga je voor iPhone naar de App Store en voor Android naar de Google Playstore. De app vind je door naar KNMV te zoeken. Een witte app met het schild van de KNMV wordt dan getoond.

Let op:
De KNMV Basis Sportlicentie is bij trainingen geldig voor motocross, baansport, trial, minibikes en brommerraces. De licentie voor clubwedstrijden is alleen  geldig wanneer de juiste tak van motorsport op de licentie staat. Wil jij zowel  in de motocross als in de grasbaan deelnemen aan clubwedstrijden dan dien je  beide sporten aan te vragen. De kosten voor de tweede tak van sport is € 5,-. Dus dan betaal je € 70,-totaal.

Tarieven MX Junior training

Deelnemen aan de jeugdtrainingen kan op twee manieren:

1. Totaalpakket: trainen op woensdags en zaterdags en les op woensdagmiddag (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

  • M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,-
  • Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) € 60,-
  • Les van onze MX Junior trainers € 20,-  (graag bij de eerste training contant betalen bij de jeugdtrainster)

2. Basispakket: alleen les op woensdagmiddag (excl. KNMV Basis Sportlicentie):

  • M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,-
  • Les van onze MX Junior trainers € 20,- (graag bij de eerste training contant betalen bij de jeugdtrainster)