22 augustus – DMX Part two

Polderboskdyk

Zondag 22 augustus organiseert M.C. Flying Boetoe de DMX op ons terrein aan de Polderboskdyk. Aan de start verschijnen 250cc, 500cc, Dames en Masters. De wedstrijd begint om 13.00 uur.

30 oktober: werkochtend

Kom je ons helpen het Boetoeterrein klaar te maken voor de winter en tegelijk voor het nieuwe seizoen? We organiseren zaterdag 30 oktober weer een werkochtend (= gezellig!) Om 09.30 uur staat de koffie klaar. Daarna gaan we met z’n allen aan de slag.

25 maart – Ledenvergadering

Polderboskdyk

Het bestuur van M.C. Flying Boetoe nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op vrijdag 25 maart in ons welbekende Boetoedrome. Aanvang 20.30 uur.

16 april Openingsfeest

Polderboskdyk

Feestelijke start van het seizoen! We vinden het wel weer eens tijd voor een feestje. Daarom openen we het motorsportseizoen op 16 april met een hapje en drankje én livemuziek. Vanaf 16.30 uur is een ieder van harte welkom. Neem gerust een introducé mee.

20 april – Eerste training MX Junior

Polderboskdyk

Woensdagmiddag 20 april om 15:15 gaat de jeugdtraining weer van start. Uiteraard hebben we er als trainersgroep weer veel zin in!        

21 mei – Grasbaanraces Joure

Nutsbaan

Op 21 mei vindt na twee jaar afwezigheid de Grasbaanraces Joure weer plaats op de Nutsbaan in Joure. Een mooi programma met verschillende klassen, waarin de coureurs de kans krijgen om te laten zien dat ze het grasbaanracen ook in 2022 nog niet zijn verleerd.