Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2019

VTBM Grasbaanraces

13 april

M.C. Flying Boetoe stelt het circuit op 13 april ter beschikking voor de VTBM Grasbaanraces.

Meer weten »

mei 2019

Grasbaanraces Joure

18 mei
Nutsbaan
Gratis

Alweer voor de 49e keer organiseert M.C. Flying Boetoe de traditionele Grasbaanraces op 18 mei 2019 op de Nutsbaan in Joure. Een vol programma met verschillende klassen, waarin de coureurs de kans krijgen om te laten zien dat ze het grasbaanracen ook in 2019 nog niet zijn verleerd. Al met al, een echt grasbaanrace programma.

Meer weten »

juli 2019

DMX Noord

7 juli
Polderboskdyk

Zondag 7 juli organiseert M.C. Flying Boetoe de DMX op ons terrein aan de Polderboskdyk. De DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige - en ontspannen sfeer motorcrosswedstrijden willen rijden.

Meer weten »

augustus 2019

DMX Noord

25 augustus

Zondag 25 augustus organiseert M.C. Flying Boetoe de DMX op ons terrein aan de Polderboskdyk. De DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige - en ontspannen sfeer motorcrosswedstrijden willen rijden.

Meer weten »

oktober 2019

Red Boetoe Knock Out

6 oktober
Polderboskdyk

Op zondag 6 oktober kun je tijdens de Red BOETOE Knock Out weer laten zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent. Op een wederom vernieuwde track wordt individueel de strijd aangebonden. Heb je lef en doorzettingsvermogen en ben je in het bezit van een KNMV-licentie/MON-licentie? Dan dagen wij jou uit om mee te doen!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen