Onze vereniging

M.C.Flying Boetoe is opgericht in 1973; gestaag zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste motorsportclubs in Nederland, met zo'n 350 leden.

Onze club is actief in de motorcross en baansport. M.C. Flying Boetoe bezit en beheert een trainingsterrein aan de Polderboskdyk (nabij verkeersplein) in Joure. Er is een zandbaan aangelegd en een 1,5 km lang crosscircuit. Op deze moderne accommodatie worden zowel trainingen als wedstrijden georganiseerd, op regionaal en nationaal niveau.

Op ons terrein is veel aandacht voor veiligheid en milieu. Het onderhouden van de banen gebeurt met eigen middelen en materialen. Een volledig geautomatiseerde sproei-installatie zorgt ervoor dat de activiteiten ook onder droge weersomstandigheden doorgang kunnen vinden. Ook is er op ons terrein een eigen clubgebouw met een gezellige sfeer waar we elkaar regelmatig ontmoeten.

Bestuur
Het bestuur van M.C. Flying Boetoe bestaat uit 7 personen. Zij houden zich onder andere bezig met het bedenken, opstellen en vastleggen van inhoudelijk beleid. De uitvoering van het beleid wordt mede ondersteund door al onze vrijwilligers. Alle functies binnen onze club worden op vrijwillige onbetaalde basis ingevuld.

Bestuur M.C. Flying BoetoeVoorzitter
VACANT
rene

 

 

 

Voorzitter A.I.
Vicevoorzitter
René Huisman


Secretaris
Amarins van den Berg
rindertPenningmeester
Rindert Taconis
Jan aBestuurslid
Jan Agema
Bestuurslid
Irma Agricola

Bestuurslid
Benny de Groot

 

Meer weten over het reilen en zeilen van onze vereniging? Lees het jaarverslag!
Jaarverslag 2015

Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2019