Oege de Jong overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat ons trouwe lid en helper,  Oege de Jong, plotseling is overleden. Een graag geziene gast en bekende in de motorsportwereld. We zijn Oege dankbaar voor zijn inzet voor onze vereniging. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Dineke, kinderen, kleinkinderen en alle andere nabestaanden. Wij wensen hen heel… Lees meer »

Nieuw jaar: nieuwe kansen en uitdagingen

Nieuw jaar: nieuwe kansen en uitdagingen. We informeren je graag over een aantal zaken. Nieuwjaarsreceptie Normaal gesproken hadden we elkaar de hand geschud en geproost op een gezegend nieuw jaar. Helaas kon dat vanwege de welbekende omstandigheden niet doorgaan en konden we dus ook niet kampioenen huldigen en onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. Daarom wensen wij… Lees meer »

W I N T E R S T O P

Vanaf nu is de baan voor de rest van het jaar gesloten. 2020 was een bijzonder seizoen met vooral de uitdaging ons circuit open te stellen aan de hand van coronamaatregelen. Dit alles kan alleen maar mogelijk worden gemaakt door de geweldige inzet van al onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op deze enorme club… Lees meer »

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Stem op MC Flying Boetoe

Ben jij lid van de Rabobank? Dan bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt van de Rabobank. Kortom: jouw stem is geld waard voor MC Flying Boetoe, Hoe werkt het stemmen in de app? Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan… Lees meer »

17 oktober – Beginnerstraining bij MC Flying Boetoe

Wil je als ongeoefende motorcrosser werken aan je techniek en skills? Dan hebben we goed nieuws! Onder begeleiding van Wiebren Kraak en Jilles Bakker organiseren we voor onze leden (max. 20 deelnemers) een beginnerstraining op zaterdag 17 oktober van 09.30 uur tot 12.30 uur. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Voor wie? De beginnerstraining… Lees meer »

Aangepaste corona-maatregelen – Geen publiek. Kantine gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september hebben we een aantal corona maatregelen moeten aanpassen. Per 29 september gelden de volgende richtlijnen bij MC Flying Boetoe: Richtlijnen RIVM zijn te allen tijde leidend Voorinschrijving is voor leden niet nodig Verkoop van dagpassen is uitsluitend online Per rijder mag er 1 begeleider meekomen Houd… Lees meer »

Let op: vanaf 24 september op woensdagavond gesloten

Op woensdag 23 september is ons circuit voor de laatste keer open op woensdagavond. In verband met invallende duisternis is het circuit per 24 september op woensdagavond gesloten. MX Junior gaat nog wel door op de woensdagen tot en met 7 oktober (onder voorbehoud van weersomstandigheden).

Geen KNMV Jeugd Nationaal Grasbaan in Joure

Helaas hebben we moeten beslissen om de geplande KNMV Jeugd Nationaal Grasbaan op 3 oktober te annuleren. In verband met de maatregelen en protocollen vanwege Corona is ook deze wedstrijd organisatorisch te lastig om alles gerealiseerd te krijgen. Daarom is de keuze gemaakt om de KNMV Jeugd Nationaal Grasbaan in Joure te annuleren.

Geen clubwedstrijden dit seizoen

Helaas hebben we moeten beslissen om dit jaar geen clubwedstrijden te organiseren. Ondanks dat er zeker animo was onder leden, vrijwilligers en MC Flying Boetoe, bleek dat het in verband met de maatregelen en protocollen vanwege Corona, organisatorisch te lastig is om alles gerealiseerd te krijgen. Daarom is de keuze gemaakt om het huidige seizoen… Lees meer »

MX Junior een week later van start

In verband met de aanhoudende warmte, start MX Junior een week later. Dus op woensdag 19 augustus gaat de jeugdtraining weer van start.