Maatregelen ivm corona

Ook M.C. Flying Boetoe heeft maatregelen moeten treffen vanwege de door de overheid opgelegde maatregelen. Zo gaan alle motorsportevenementen in Nederland op de KNMV-kalender tot 1 juni niet door en mogen clubs tot en met 6 april niet open voor vrije trainingen. Dat betekent voor M.C. Flying Boetoe het volgende:–       18 april – VTBM Grasbaanraces… Lees meer »

Bernardus Holtrop: Bedankt!

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag, nam voorzitter Bernardus Holtrop officieel afscheid van het bestuur van M.C. Flying Boetoe. Vicevoorzitter René Huisman sprak een Woord van dank uit: “Bernadus was de laatste jaren het boegbeeld van onze vereniging. Hij heeft veel geregeld voor M.C. Flying Boetoe, met kennis van zaken. We hebben het als bestuur… Lees meer »

Hulp nodig: zaterdag 14 maart werkdag

Zaterdag 14 maart organiseren we een werkdag om ons terrein klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Kom je ons helpen? Er is genoeg te doen: schuttingen opbouwen, al het snoeisel versnipperen, buitentoiletten monteren, terras klaar maken, schilderen, schoonmaken enzovoort. De koffie staat op zaterdag 14 maart klaar om 09.30 uur. Tot dan!

23 mei: 50e Grasbaanraces Joure (INTERNATIONAAL)

Ronkende motoren, de geur van benzine, opspattend modder en enthousiast publiek: dan weet je het wel. De Grasbaanraces in Joure zijn weer van start. En dit jaar is het wel een héle speciale editie: de 50e keer! Het belooft dan ook een unieke en INTERNATIONAAL spektakel te worden. De Nutsbaan in Joure wordt 23 mei… Lees meer »

Contributie 2020

Het seizoen 2020 staat voor de deur en dus tijd om je contributie voor het jaar 2020 te voldoen. Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken door op onze website via Ideal te betalen. KLIK HIER Of je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op bankrekening NL06RABO0143940090 t.n.v. Flying Boetoe. Hiermee geef je tevens akkoord voor automatische… Lees meer »

Alle Boetoe BaCo’s zijn geslaagd!

Met een opkomst van 30 BaCo’s was het afgelopen vrijdag volle bak bij M.C. Flying Boetoe. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben wij een KNMV BaCo-cursus georganiseerd, speciaal voor de vrijwilligers van onze club. Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op ons circuit. Deze vrijwilligersfunctie wordt nog wel eens onderschat: de baancommissaris moet… Lees meer »

Geef je op voor de BaCo cursus

Het motorsportseizoen 2020 staat voor de deur. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal er een BaCo cursus worden gegeven, speciaal voor de vrijwilligers van onze club. Baancommissarissen zijn heel belangrijk voor de veiligheid op ons circuit. Deze vrijwilligersfunctie wordt nog wel eens onderschat: de baancommissaris moet veel in zijn/haar mars hebben en adequaat reageren… Lees meer »

Feestelijke Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 3 januari vond de nieuwjaarsreceptie van MC Flying Boetoe plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje blikten we terug op 2019. Zo werden alle Boetoeleden die kampioen zijn geworden, gehuldigd: Kampioen DMX Dames Romy Davids Kampioen KNMV en VTBM 50cc en 65 cc Jarno Bosma Kampioenen VTBM Bromfiets Jelle de Haan 125 cc senioren en ST250cc Robin de Haan Kampioen KNMV 85cc Jelmar Naessens Cup ST 250 cc Bart Borg Tevens werden de Boetoes van het jaar gekozen…. Lees meer »

Vrijdag 3 januari: Nieuwjaarsreceptie

Met z’n allen terugkijken op 2019 en vooruitkijken naar 2020 onder het genot van een hapje, drankje én Vinylparty. Oftewel: een ouderwets gezellige avond compleet uit je dak gaan op muziek gedraaid vanaf vinyl. Heb je vinyl-platen in je bezit die je graag nog eens wilt horen? Neem ze gerust mee! Je bent op VRIJDAG… Lees meer »

W I N T E R S T O P

Vanaf nu is de baan voor de rest van het jaar gesloten. 2019 was wederom een mooi seizoen! Dit alles kan alleen maar mogelijk worden gemaakt door de geweldige inzet van al onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op deze enorme club harde werkers. Bedankt allemaal voor jullie inzet!