DMX 22 augustus afgelast

Na een geweldige DMX-dag op zaterdag waren de weergoden ons voor de zondag minder goed gezind. Door de overvloed aan regen zijn we helaas genoodzaakt om de wedstrijd voor zondag 22 augustus af te gelasten. Door het volle schema zal hier geen vervangende datum voor komen. Coureurs die al hebben ingeschreven krijgen het inschrijfgeld vanzelfsprekend… Lees meer »

Informatie over DMX 21 en 22 aug

Aankomend weekend opent M.C. Flying Boetoe het terrein voor de DMX Noord Competitie. Zaterdag 21 augustus Klassen: 50cc, 65cc, 85cc en 125cc Baan open: 11.00 uur Aanvang training: 12.00 uur Aanvang wedstrijd: aansluitend aan de training Zondag 22 augustus Klassen: 250cc, 500cc, Dames en Masters Baan open: 12.00 uur Aanvang training: 13.00 uur Aanvang wedstrijd:… Lees meer »

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? Wij zijn M.C. Flying Boetoe: een motorsportvereniging in Joure. Onze club is actief in de motorcross en baansport. We hebben een eigen trainingsterrein aan de Polderboskdyk in Joure. Op ons terrein is een eigen clubgebouw (sportkantine) met een gezellige sfeer waar we elkaar regelmatig ontmoeten. Het gebouw is omgedoopt tot… Lees meer »

Extra jeugdtraining woensdag 28 juli

Voor de jeugdleden (t/m 85 cc) van MC Flying Boetoe is het mogelijk gratis een extra jeugdtraining te volgen op woensdag 28 juli, onder leiding van Marco Super. De training vindt plaats van 15.15 tot 16.45 uur.

Zomerstop jeugdtrainingen

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat woensdag 21 juli de laatste jeugdtraining is. We beginnen weer met de jeugdtraining op woensdag 25 augustus. Een fijne zomervakantie allemaal en tot ziens op woensdag 25 augustus

DMX Noord competitie van start

Alle lichten staan op groen! Het DMX Noord seizoen begint 21 augustus op ons circuit. De wedstrijd wordt verspreid over twee dagen. Op zaterdag 21 augustus rijdt 50cc, 65cc, 85cc en 125cc. Op zondag 22 augustus komen de 250cc, 500cc, Dames en Masters aan de start. Beide dagen beginnen de wedstrijden om 13:00 uur. Om… Lees meer »

14 juli – Jeugd opstapmiddag

Heb je (nog) geen motor maar wil je heel graag weten of motorsport iets voor je is? Voor alle jeugd van 5 t/m 12 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag op woensdag 14 juli. Je bent van harte welkom vanaf 13.30 uur – 15.00 uur. De middag is geheel… Lees meer »

10 juli – Beginnerstraining bij MC Flying Boetoe

Wil je als ongeoefende motorcrosser werken aan je techniek en skills? Dan hebben we goed nieuws! Onder begeleiding van Wiebren Kraak en Jilles Bakker organiseren we voor onze leden (max. 20 deelnemers) een beginnerstraining op zaterdag 10 juli van 09.30 uur tot 12.30 uur. Voor wie? De beginnerstraining is voor alle ongeoefende rijders van 65… Lees meer »

Upgrade bulten

Upgrade bulten: say what? Ja, het klinkt wat cryptisch inderdaad. Afgelopen tijd hebben onze vrijwilligers alles in het werk gesteld om de bulten van het crosscircuit weer optimaal te maken. Alle bulten zijn opnieuw opgezet waardoor het circuit er perfect bij ligt (dat mogen wij wel zeggen!).

In Memoriam – Germ de Jong

Op 14 juni is onze trouwe vrijwilliger en oud-bestuurslid Germ de Jong overleden. Germ was bestuurslid van 1975 tot en met 1980, waarvan hij van 1975 tot en met 1977 penningmeester was. Tevens was hij tot het laatst toe lid een heeft jarenlang de kantine gedaan als trouwe helper. We wensen zijn familie en naasten… Lees meer »