Versoepelingen en richtlijnen per 10 juni

Langzaamaan vinden er steeds meer versoepelingen plaats. En dat is ook voor de motorsport positief nieuws! De volgende versoepelingen en richtlijnen gelden bij MC Flying Boetoe vanaf 10 juni: Richtlijnen RIVM zijn te allen tijde leidend. Zowel leden als dagpasrijders mogen komen trainen. Een dagpas kan uitsluitend via onze website worden aangeschaft. De e-mailbevestiging hiervan,… Lees meer »

About MX Junior

Iedere woensdag zie je hen aanwijzingen geven aan onze jeugd: onze jeugdtrainers. Tijd om eens beter kennis te maken met de mannen die de jeugd klaarstomen voor de toekomst. De 3 B’s Bakker, Booi en Booi. Oftwel: Jilles, Rolf en Sipke zijn zelf ervaren rijders. Jilles Bakker is KNMV gecertificeerd jeugdtrainer en rijdt zelf al… Lees meer »

Grasbaanraces Joure verplaatst naar 2022

Wederom gooit Corona roet in het eten en zijn de Grasbaanraces Joure van 2021 afgelast in verband met de huidige maatregelen. Zaterdag 15 mei zou Joure in het teken staan van de 50e Grasbaanraces. Diverse races zouden gehouden worden. Helaas moet M.C. Flying Boetoe de races nogmaals een jaar vooruit schuiven.

Tijdelijke ledenstop opgeheven

De tijdelijke ledenstop is vanaf nu weer opgeheven. Om aan vrije trainingen deel te kunnen nemen, dien je lid te zijn van MC Flying Boetoe. Op dit moment geven we namelijk nog geen dagpassen uit. De regels zijn vergelijkbaar met vorig jaar. In verband met de richtlijnen is het aantal trainingsplaatsen beperkter dan gebruikelijk. Leden… Lees meer »

MX Junior Jeugdtraining 14 april van start

Vooraf aanmelden Op 14 april gaat MX Junior van start. Uitsluitend leden (t/m 14 jaar) kunnen zich inschrijven voor de MX Junior training.  Op dit moment hebben we een tijdelijke ledenstop en is het nog niet mogelijk om lid te worden. De verwachting is dat dit later in het seizoen wel weer kan, houd de… Lees meer »

Zaterdag 3 april: opening motorsportseizoen

Zaterdag 3 april gaan we voor het eerst weer open voor training. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken om alles gereed te maken, dus van harte welkom op zaterdag 3 april om 10.00 uur. MX Junior training start vanaf 14 april (mits de omstandigheden het toelaten). De regels zijn vergelijkbaar met vorig jaar. In… Lees meer »

Oege de Jong overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat ons trouwe lid en helper,  Oege de Jong, plotseling is overleden. Een graag geziene gast en bekende in de motorsportwereld. We zijn Oege dankbaar voor zijn inzet voor onze vereniging. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Dineke, kinderen, kleinkinderen en alle andere nabestaanden. Wij wensen hen heel… Lees meer »

Nieuw jaar: nieuwe kansen en uitdagingen

Nieuw jaar: nieuwe kansen en uitdagingen. We informeren je graag over een aantal zaken. Nieuwjaarsreceptie Normaal gesproken hadden we elkaar de hand geschud en geproost op een gezegend nieuw jaar. Helaas kon dat vanwege de welbekende omstandigheden niet doorgaan en konden we dus ook niet kampioenen huldigen en onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. Daarom wensen wij… Lees meer »

W I N T E R S T O P

Vanaf nu is de baan voor de rest van het jaar gesloten. 2020 was een bijzonder seizoen met vooral de uitdaging ons circuit open te stellen aan de hand van coronamaatregelen. Dit alles kan alleen maar mogelijk worden gemaakt door de geweldige inzet van al onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op deze enorme club… Lees meer »

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Stem op MC Flying Boetoe

Ben jij lid van de Rabobank? Dan bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt van de Rabobank. Kortom: jouw stem is geld waard voor MC Flying Boetoe, Hoe werkt het stemmen in de app? Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan… Lees meer »