Nieuw jaar: nieuwe kansen en uitdagingen

Nieuw jaar: nieuwe kansen en uitdagingen. We informeren je graag over een aantal zaken. Nieuwjaarsreceptie Normaal gesproken hadden we elkaar de hand geschud en geproost op een gezegend nieuw jaar. Helaas kon dat vanwege de welbekende omstandigheden niet doorgaan en konden we dus ook niet kampioenen huldigen en onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. Daarom… Lees meer »

W I N T E R S T O P

Vanaf nu is de baan voor de rest van het jaar gesloten. 2021 was een bijzonder seizoen met vooral de uitdaging ons circuit open te stellen aan de hand van coronamaatregelen. Dit alles kan alleen maar mogelijk worden gemaakt door de geweldige inzet van al onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op deze enorme club… Lees meer »

Zaterdag 30 oktober: werkochtend

Kom je ons helpen het Boetoeterrein klaar te maken voor de winter en tegelijk voor het nieuwe seizoen? We organiseren zaterdag 30 oktober weer een werkochtend (= gezellig!) Om 09.30 uur staat de koffie klaar. Daarna gaan we met z’n allen aan de slag.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Stem op MC Flying Boetoe

Ben jij lid van de Rabobank? Dan bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt van de Rabobank. Kortom: jouw stem is geld waard voor MC Flying Boetoe. Ons doel? Motorsport mogelijk maken voor iedereen in Joure en omgeving. Met de opbrengsten willen we voorzien in hulpmiddelen en veiligheidsvoorzieningen om de jeugd zo veilig mogelijk… Lees meer »

Geef je op voor de motortoertocht

Ben je in het bezit van een wegmotor, motorrijbewijs en wil je met een leuke club motorrijders op pad? Geef je dan op voor de motortoertocht, georganiseerd door MC Flying Boetoe. Op 10 oktober vindt de toertocht plaats. Uiteraard houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.  Deelname staat open voor leden en helpers van M.C…. Lees meer »

Let op: vanaf 23 september op woensdagavond gesloten

Op woensdag 22 september is ons circuit voor de laatste keer open op woensdagavond. In verband met invallende duisternis is het circuit per 23 september op woensdagavond gesloten. MX Junior gaat nog wel door op de woensdagen (onder voorbehoud van weersomstandigheden).

DMX 22 augustus afgelast

Na een geweldige DMX-dag op zaterdag waren de weergoden ons voor de zondag minder goed gezind. Door de overvloed aan regen zijn we helaas genoodzaakt om de wedstrijd voor zondag 22 augustus af te gelasten. Door het volle schema zal hier geen vervangende datum voor komen. Coureurs die al hebben ingeschreven krijgen het inschrijfgeld vanzelfsprekend… Lees meer »

Informatie over DMX 21 en 22 aug

Aankomend weekend opent M.C. Flying Boetoe het terrein voor de DMX Noord Competitie. Zaterdag 21 augustus Klassen: 50cc, 65cc, 85cc en 125cc Baan open: 11.00 uur Aanvang training: 12.00 uur Aanvang wedstrijd: aansluitend aan de training Zondag 22 augustus Klassen: 250cc, 500cc, Dames en Masters Baan open: 12.00 uur Aanvang training: 13.00 uur Aanvang wedstrijd:… Lees meer »

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? Wij zijn M.C. Flying Boetoe: een motorsportvereniging in Joure. Onze club is actief in de motorcross en baansport. We hebben een eigen trainingsterrein aan de Polderboskdyk in Joure. Op ons terrein is een eigen clubgebouw (sportkantine) met een gezellige sfeer waar we elkaar regelmatig ontmoeten. Het gebouw is omgedoopt tot… Lees meer »

Extra jeugdtraining woensdag 28 juli

Voor de jeugdleden (t/m 85 cc) van MC Flying Boetoe is het mogelijk gratis een extra jeugdtraining te volgen op woensdag 28 juli, onder leiding van Marco Super. De training vindt plaats van 15.15 tot 16.45 uur.