Inschrijven dagklassement Grasbaanraces

Ben je in het bezit van een KNMV Basis Sportlicentie Baansport en wil je zaterdag 21 mei meerijden voor het dagklassement? Vul dan van te voren alvast het inschrijfformulier in. Je kunt je voor de volgende klassen inschrijven: 85cc – 10 t/m 14 jr – Inschrijfgeld € 20,00 125cc Jeugd -13 t/m 16 jr –… Lees meer »

21 mei: Grasbaanraces Joure

Ronkende motoren, de geur van benzine, opspattend modder en enthousiast publiek: dan weet je het wel. De Grasbaanraces in Joure zijn weer van start. Alweer voor de 50e keer organiseert M.C. Flying Boetoe de Grasbaanraces op de Nutsbaan in Joure. JeugdOnder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ worden de Jeugd en Nationale wedstrijden verreden…. Lees meer »

Zaterdag 23 april: VTBM Grasbaanraces bij MC Flying Boetoe

Aanstaande zaterdag 23 april is de VTBM weer te gast bij M.C. Flying Boetoe voor de Grasbaanraces. Inschrijvingsgeld  Eur. 20,00 Inschrijving vanaf 8.30 uur in het clubhuistot 9.45 uur Motorkeuring vanaf 8.45 uur tot 9.45 uur Rijdersbespreking 9.45 uur Training 10.00 uur 1e heat 12.00 uur Overnachten is helaas niet mogelijk op het rennerskwartier. LET… Lees meer »

In Memoriam: Jan Riemer Visser

Stil…. Omdat de juiste woorden soms niet te vinden zijn Ons bereikte het droevige bericht dat ons enthousiaste lid, Jan Riemer Visser, is overleden. De motorsport is een groot liefhebber verloren…. Onze gedachten gaan uit naar zijn dochter en tevens rijder bij onze vereniging, Meike, en haar familie. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe… Lees meer »

20 april: start MX jeugdtraining

Woensdagmiddag 20 april om 15:15 gaat de jeugdtraining weer van start. Uiteraard hebben we er als trainersgroep weer veel zin in! Aanmelden Om ons goed voor te kunnen bereiden, vragen we je om je voor de eerste training even aan te melden via de trainersmail: jeugdtrainer@flyingboetoe.nl. Vermeld in je mail: Volledige naam Motorinhoud KNMV-licentie nummer… Lees meer »

16 april: Openingsfeest

Feestelijke start van het seizoen! We vinden het wel weer eens tijd voor een feestje. Daarom openen we het motorsportseizoen op 16 april feestelijk met een hapje, een drankje én livemuziek. Vanaf 16.30 uur is een ieder van harte welkom bij MC Flying Boetoe. Neem gerust een introducé mee.

Lucille Meester nieuwe voorzitter

Na 2 jaar pandemie en de daarbij behorende maatregelen, was vrijdag 25 maart het moment eindelijk daar voor de ledenvergadering. Het is nog vóór achten als de eerste leden al binnenkomen. Zij worden verwelkomd met koffie/thee en gebak. Om stipt 20.33 uur opent interim voorzitter René Huisman de vergadering. Het jaar 2020 en 2021 wordt… Lees meer »

In de startblokken: we gaan OPEN!

Motor klaar? Starten maar! Het is weer zover. Zaterdag 19 maart gaan we weer open! KNMV-licentie Om te mogen trainen op ons circuit is een KNMV-licentie verplicht. Wil je met jouw licentie ook in een andere tak van sport rijden, dan zal je ook voor deze sport een licentie aan moeten vragen. Voor het trainen… Lees meer »

LET OP: ledenvergadering verplaatst naar 25 maart

Wij zijn klaar met Corona, maar Corona nog niet met ons. Omdat een aantal bestuursleden besmet is met het Coronavirus, wordt de ledenvergadering van vrijdag 18 maart verplaatst naar vrijdag 25 maart. Aanvang 20.30 uur in de Boetoedrôme.

18 maart Ledenvergadering

Het bestuur van M.C. Flying Boetoe nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op vrijdag 18 maart in ons welbekende Boetoedrome. Aanvang 20.30 uur.