6 oktober AFGELAST: Boetoe Rewind the season race

Vanwege de weersverwachtingen en de conditie van de baan hebben we moeten besluiten Boetoe Rewind the Season Race af te lassen. Het einde van het motorsportseizoen nadert. Hét moment om nog één keer te shinen op ons circuit. Op zondag 6 oktober organiseren we de Boetoe Rewind the Season Race! En Rewind nemen we dit… Lees meer »

Let op: per oktober op woensdagavond gesloten

Op woensdag 25 september is ons circuit voor de laatste keer open op woensdagavond. In verband met invallende duisternis is het circuit per oktober op woensdagavond gesloten. MX Junior gaat nog wel door op de woensdagen tot en met 16 oktober (onder voorbehoud van weersomstandigheden).

Geef je op voor de motortoertocht

Ben je in het bezit van een wegmotor, motorrijbewijs en wil je met een leuke club motorrijders op pad? Geef je dan op voor de motortoertocht, georganiseerd door MC Flying Boetoe. Op 22 september vindt de toertocht plaats. Deelname staat open voor leden en helpers van M.C. Flying Boetoe. Ter plekke lid worden kan natuurlijk… Lees meer »

MXoN Academy bij M.C. Flying Boetoe

Trainen naast de motor is net zo belangrijk als op de motor. Een ijzersterke conditie, kracht, controle en voeding zijn onontbeerlijke onderdelen van de training van een top motocrosser. Daarom is er binnen LIVE LIKE A PRO een trainingsprogramma opgezet dat in gaat op de onderwerpen: voeding, conditie, communicatie met jeugdige crosser en krachttraining. Dit… Lees meer »

Informatie over DMX zondag 25 augustus

Zondag 25 augustus opent M.C. Flying Boetoe om 11.00 uur het terrein voor de DMX – part two. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden. Aan de start verschijnen de klassen 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 125cc, Dames en Masters. De inschrijving is… Lees meer »

Bernardus Holtrop stopt als voorzitter MC Flying Boetoe

Bernardus Holtrop legt per 1 september zijn functie als voorzitter van M.C. Flying Boetoe neer. In verband met persoonlijke omstandigheden is Bernardus Holtrop, tot zijn spijt, genoodzaakt om zijn werkzaamheden voor onze vereniging te beëindigen. Bernardus beëindigt daarmee een jarenlange bestuursperiode waarvan de afgelopen vijf jaar als voorzitter. Bernardus heeft zich altijd met volle overtuiging… Lees meer »

Zomerstop jeugdtrainingen

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat er 4 weken geen jeugdtraining is Op deze dagen is er GEEN jeugdtraining: 24 juli Geen Jeugdtraining 31 juli Geen Jeugdtraining 7 augustus Geen Jeugdtraining 14 augustus Geen Jeugdtraining Een fijne zomervakantie allemaal en tot ziens op woensdag 21 augustus

Informatie over DMX zondag 7 juli

Aanstaande zaterdag opent M.C. Flying Boetoe het terrein voor de DMX. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden. Inschrijven is op 8 juli vanaf 08.00 uur (overnachting is niet mogelijk). De inschrijving sluit om 09.00 uur.

27 juni: Hardloopclinic bij MC Flying Boetoe

Op donderdag 27 juni wordt er een hardloopclinic gegeven bij M.C. Flying Boetoe door Riekele Kobes, hardlooptrainer bij Loopgroep Lemsterland. Dit in samenwerking met Lucille Meester (Sportmassage Lucille) en M.C. Flying Boetoe. Altijd al eens willen ervaren hoe het is om al hardlopend over een motorcrosscircuit te gaan? Je bent 27 juni van harte welkom… Lees meer »

18 mei: Grasbaanraces Joure

Ronkende motoren, de geur van benzine, opspattend modder en enthousiast publiek: dan weet je het wel. De Grasbaanraces in Joure zijn weer van start. Alweer voor de 49e keer organiseert M.C. Flying Boetoe de Grasbaanraces op de Nutsbaan in Joure. Jeugd Onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ worden de Jeugd en Nationale wedstrijden… Lees meer »