Klaar voor de Grasbaanraces op 20 mei?

Aanstaande zaterdag 20 mei kun je op de Nutsbaan in Joure genieten van spectaculaire close-races en de speciale baansportsfeer ervaren. MC Flying Boetoe faciliteert coureurs en bezoekers middels een groot rennerskwartier, een prima catering en uiteraard de geprepareerde grasbaan die met behulp van de vele vrijwilligers in prima conditie wordt gehouden. Kortom; de moeite waard om te bezoeken. M.C. Flying Boetoe nodigt je dan ook van harte uit. Zien we jou zaterdag?

Tijdschema
Aanmelden bij wedstrijdsecretariaat van: 8.45 uur tot 10.30 uur
Aanvang machinekeuring: 09.00 uur
Aanvang training: 11.00 uur
Aanvang wedstrijd: 13.30 uur

Overnachten

Overnachten is niet mogelijk. Wel is er een minicamping in de buurt. Kijk voor informatie op http://minicampingde.zwagemer.nl

Klassen
50cc, 65cc, 85cc, 125cc Jeugd, Follow-Up ST2, Runner-Up ST1, Specials Nationalen, ST1, ST2 en PowerGirls, Boetoeklasse

Instroom licentiehouders
Vanaf 2015 is het voor KNMV Basis Sportlicentiehouders baansport mogelijk om mee te doen in een aantal klassen van de jeugd en nationale grasbaancompetitie.

Deelname is voor het dagklassement: er zullen geen kampioenspunten behaald kunnen worden, dat is voorbehouden aan KNMV-licentiehouders.

Bij deelname aan grasbaanwedstrijden dien je het inschrijfformulier ingevuld mee te nemen. Het inschrijfgeld kan ter plekke bij de inschrijving afgerekend worden.

Inschrijfformulier KNMV Basis Sportlicentie 2017

Transponder
In alle KNMV klassen is het gebruik van een MX transponder verplicht. De KNMV startbewijshouders dienen in het bezit te zijn van een eigen transponder. Overige deelnemers zonder eigen transponder kunnen deze ter plekke huren voor € 25,00 met een borg van € 100,00 in cash te voldoen.

De huurtransponder dient binnen een half uur na afloop van de wedstrijd ingeleverd te worden.

 

PS: ons circuit aan de Polderboskdyk is zaterdag 20 mei GESLOTEN.